Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat un protocol de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea realizării unei «centuri-inel» la nivelul orașului Slobozia. Decizia confirmă promisiunile administrației Soare de a transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic. Reamintim că primul pas al acestui proiect îl reprezintă realizarea Centurii de Nord a orașului Slobozia, a cărei valoare a fost estimată la 23,5 milioane de euro.

Stăpânul «inelului» Primarul Dragoș Soare a inițiat un protocol cu CNAIR care va permite elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru «centura-inel» care să înconjoare Slobozia. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în plenul Consi­liului Local Slobozia din 28 aprilie 2022. Prezent la ședință, primarul Dragoș Soare a declarat că «este primul pas în edificarea unei investiții care ar putea transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic!». «Această „centură-inel“ va schimba modul de dezvoltare a orașului. Avem Centura de Nord, proiect pe care îl accesăm prin „Anghel Saligny“, avem drumul expres al Consiliului Județean și pro­iectăm o Centură de Est și un nou pod peste Ialomița, proiect care ar permite descongestionarea traficului și transformarea ac­tualei centuri ocolitoare a Sloboziei într-un drum interior. Privim înainte și avem nevoie să știm unde vrem să ajungem peste 10 ani... Termenele sunt extrem de scurte, dar suntem convinși că vom reuși!» a mai declarat Dragoș Soare. Un prim rezultat al inițierii acestei mega-investiții îl reprezintă devierea traficului greu în afara orașului.

Centura de Nord, primul pas Primul pas către realizarea acestei «centuri-inel» a fost făcut în toamna anului 2021. La momentul respectiv, Consiliul Local a aprobat Nota Conceptuală pentru obiectivul de investiții «Centura ocolitoare din Zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și moder­nizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă». Valoarea acestei investiții, care urmează să fie derulată prin Programul «Anghel Saligny» este estimată la 23,5 milioane de euro. Din această sumă, bugetul local va suporta 215000 euro. Inițiativa construirii unei centuri ocolitoare în zona de Nord a Sloboziei a fost lansată de primarul Dragoș Soare în campania electorală din 2020.

Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat
Respins de plenul Conliliului Local în martie 2022 pentru completări solicitate expres de fimele de pompe funebre, Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat fără a mai genera noi polemici. Regulamentul stabilește tarifele pentru serviciile funerare prestate în cadrul cimitirului, precum și modul în care firmele de pompe funebre din oraș sunt obligate să își desfășoare activitatea. Cei interesați pot obține informații privind tarifele de la Servicii Publice SRL, firmă în administrarea căreia se află cimitirele umane din Slobozia.

Salarii de la 3300 de lei în sus pentru angajații Serviciului Public de Transport Local
Un alt proiect de hotărâre respins în plen în luna martie 2022 a fost cel privind majorarea «în bloc» a salariilor angajaților Serviciului Public de Transport Local. Reluat într-o formă care exclude majorarea salariului directorului Alexandru Dragomir, proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. Conform acestuia, salariile angajaților variază de la 3315 lei pentru un muncitor necalificat până la 5387 de lei pentru șeful de coloană. Salariile șoferilor care au amenințat în luna martie 2022 că își vor da demisia cresc până la va­loarea de 3952 de lei brut.

4 Mai 2022, 09:10 (5656 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete
Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Slobozia
Primăria Slobozia a deturnat fonduri în valoare de 9 milioane de lei pentru plata lucrărilor la «Groapa lui Stoica»!
23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Comentariile cititorilor:


Mat:
(11 Mai 2022, 13:55)
Mai bine curățați pădurea de pe strada Trandafirilor....și încercați să curățiți terenul de sport la penitenciar...că să poată lumea să iasă la mișcare....încercați să dați cu soluții de țânțari și căpușe...că ne-au invadat...și cartierul....e plin de gropi....pe șosele...îți rupi mașina...dar pe strada Nordului....e lapte și miere...că na sta primarul acolo.....
@Gigel:
(10 Mai 2022, 09:14)
Da, proiectul centurii de nord a fost prima data vehiculat pe vremea Domnului Pinter (singurul primar adevarat al orasului). D-l Soare nu inventeaza nici roata, nici focul, dar vad ca unii (probabil postaci) isi lipesc gretos buzele de partea lui dors*la, doar-doar i-o angaja si pe ei prin primarie. Soare continua din pacate proiectele idioate ale lui Mocio. Asta cu piste de biciclete si culoar pentru transportul in comun, care vine la pachet cu interzicerea parcarii masinilor pe Bd M Basarab este de departe apogeul nebuniei. Ce transport bre in metropola slobozia, un autobuz pe ora, de la 6 la 22? Parca am fi in Bucuresti! Pistele de biciclete puteau fi amenajate lejer pe trotuar, ca este destul de lat de la moara pan' la gara. O caldare de vopsea, doua bidinele, scoteati bancile lui ionascu plantate aiurea in trotuar si era gata pista. Fara milioane de euro cheltuite! Doar cu DADP-ul transpartinicului roscovan! Insa calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, ca nu mai iese parandaratul.
De potabilizarea apei se mai aude ceva? Dar de groapa lui stoica? groapa aia din buricul targului, nu cea de la bora...desi...
P.S. Dle Soare, tot ai luat ca model Oradea. Vino domne si vezi cat de prost se fac lucrarile in orasul tau, umbla pe strazi si apoi compara cu pavajele din centrul Oradei! De rasu' plansu'. Nu ne mai aburi la alegeri; zi-ne si mata ca nu poti, fii cinstit si te iertam.
Marian :
(8 Mai 2022, 06:52)
Domnule primar faceți ceva cu Taboo ul. De vineri pana duminica nu ne putem odihni din cauza muzicii de la Taboo. Politia locala se ocupa doar cu parcările ilegale. Dacă sunam noaptea la ei se rezolva doar pt 30 de minute problema după se da muzica mai tare. Va rugam sa aveți grija de toate cartierele orașului. Mulțumesc
Crd:
(7 Mai 2022, 14:20)
Asta inseamna ca reparati str Filaturii??Sa inteleg ca asta este motivul pt care n ati reparat o de 10 ani???!!!
Centura ocolitoare de problem :
(5 Mai 2022, 23:11)
Și ocolim.. iar ocolim, dar tot la bidon nimerim. Noroc că n'a mai nins și nu mai plouă și n'a mai apărut o altă baltă/groapă nouă. Că pe'ntunericul ce ia amploare, riscam să ne udăm pe la picioare.  Așa că ocoliți măi Cetățeni, fiți voi adevărații Slobozeni. Iar dacă noaptea reveniți acasă,  lumina s'o aveți cu voi..că bezna'i groasă! 
marius:
(5 Mai 2022, 15:58)
@mary
Mare dreptate.Problema iluminatului e una reala.Avem un iluminat public total depasit, invechit si ineficient.
Domnule Soare, ati promis ca Oradea este un exemplu de oras pe care il veti urma.Ce grad de absorbtie al fondurilor europene avem?Probabil extrem de mic.
Alte orase isi anvelopeaza blocurile din fonduri iar in Slobozia nu suntem in stare nici sa ne scoatem apa din subsoluri.
Dar probabil, va urma un an preelectoral cu multe promisiuni frumoase.....
Mary :
(5 Mai 2022, 14:09)
Voi, ăștia ce aveți pâinea și cuțitul și suneți mari, datorită nouă, ăștia care v-am votat. Ați auzit de iluminare cu LED? Vreți șosea de centură, de parcă suntem polul industrial unde se înghesuie investitorii și nu au infrastructură. Sunt vremuri grele, strângeți punga și faceți ce trebuie, chibzuiți energia care este tot mai scumpă și se reflectă în viața de zi cu zi, implicit în buzunare noastre. Economia gâfâie iar voi aruncați cu banii, în buzunarele cui?!
Cetatean:
(5 Mai 2022, 13:57)
Sa ajute la golirea subsolurilor de apa si la repararea lor, e plin orasul cu subsoluri inundate. A venit vara, au aparut tantarii...
Nae:
(5 Mai 2022, 12:31)
Regulamentul cimitirului se aplica si la SLOBOZIA NOUA ? 
Jagdbol:
(5 Mai 2022, 08:51)
Pana una alta ar fi util ca,drumul Ciulnita,Buiesti ,Andrasesti sa fie semnalizat corespunzator la intrarea in localitatea Bora [inainte de cimitir],prin realizarea unor marcaje corespunzatoare la nivelul asfaltului cat si aerian [marcaje suspendate] astfel incat aceasta varianta ocolitoare a orasului Slobozia sa fie functionala si  mai ales usor de identificat pentru cei care vor sa parcurga traseul Andreasesti ,Cazanesti ,Urziceni .
Gigel:
(4 Mai 2022, 23:43)
Proiectul cu centura de nord e vechi de pe vremea lui Ionascu, sa nu zic Glodeanu. Refacem pentru a nu stiu cata oara studiile de fezabilitate, ca cele vechi au expirat. Pe bani publici, ca buzunarele prietenilor colorati rosu/galben/portocaliu/visiniu sau ce culoare o mai fi, au nevoie de reumplere permanenta. In rest, cum bine spun niste oameni pe aici, e doar aceeasi Marie cu alta palarie. Gropile au ramas, apa e dezastru, podul de la Bora e iar napadit de buruieni, dar noi visam la strategii peste strategii si la pasarele cu lift. Cred ca intai trebuie sa invatam sa ne spalam pe dinti, sa facem un dus, sa ne uitam in oglinda, si sa ne dam seama ca nu suntem la Londra. Eventual, sa facem un sondaj sa vedem ce vor oamenii. Dar asta nu a facut nimeni vreodata, in schimb se dau toti de ceasul mortii ca "le pasa".
Iulian:
(4 Mai 2022, 23:23)
Succes, domnule primar! Un ultimul deceniu foștii primari PSD ne au luat apa potabila ne au dat menajera, ne au făcut o groapa pe miliarde de eoru în centrul orașului, ne au ținut în perioada 1990_2010 fără niciun hipermarket (doar cu butiquri de cartier ale lor care vindeau marfa la suprapret)... Ce sa mai lapte și miere! În sfârșit avem un om cu viziune la primărie... Ați curățat parcurile (pline de gardulete, țânțari și căpușe), ați făcut locuri noi de parcare, ați marcat/relocat treceri de pietoni în locuri mult mai avantajoase, ați marcat sensuri pe șosele pentru un trafic mai fluid, veți da în curând slobozenilor un nou hipermarket în centrul Sloboziei, aveți o viziune clara și bună asupra noilor artere de circulație la periferia orașului.... FELICITĂRI DOMNULE PRIMAR ȘI AVEȚI GRIJA DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ.
Votant:
(4 Mai 2022, 22:39)
Dragă Administrație Soare, insistăm să vă ocupați de asfaltarea străzii Iezerului din Slobozia Nouă. E terci.
Dan:
(4 Mai 2022, 21:31)
Altă Marie aceeași pălărie. Meteahna primarilor de dinainte,doar culoarea politica difera:studii de fezabilitate peste studii de fezabilitate ca banii se duc și nu pot fi contestate...greșesc Monsenior Stoica? (sau,ma scuzați-Domnu Ciupercă,sau cine se ocupa de PSD)...
Mary :
(4 Mai 2022, 20:19)
Nene! Mai întâi repară șoselele din Slobozia! Simt o bătălie de joc la adresa deținătorilor de autoturisme care plătesc impozite.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 24 Mai 2022
111 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Dridu. Astfel, marți, 24 mai 2022, în intervalul orar 08,00-17,00, se ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 15:05
(144 vizualizări - 0 comentarii)


1

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 23 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 22 mai a ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 14:10
(108 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Peste 110000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-22.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 110609 de chestionare la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:55
(147 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: Redirecționare a 3,5% din impozitul anual datorat la entități nonprofit/unități de cult (Formularul 230)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sudiți

Incendiu la o casă din Sudiți

Duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 16,40, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți. Trei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 10:10
(164 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


5

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Duminică, 22 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27174, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de sâmbătă, 21 mai a ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2022, 13:55
(172 vizualizări - 0 comentarii)


6

Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(320 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(433 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(449 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(367 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(432 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(482 vizualizări - 0 comentarii)


12

DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(373 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(590 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(577 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(454 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(475 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(583 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(598 vizualizări - 0 comentarii)


Efectivele de pisică sălbatică, râs și lup, evaluate de APM Ialomița

În baza atribuțiilor ce îi revin conform legislației în vigoare, autoritatea publică centrală pentru protecția mediului realizează studiile de evaluare a stării resurselor biologice pentru stabilirea cotelor ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 14:55
(613 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 18 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27169, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de marți, 17 mai ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 13:20
(555 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

17 Mai 2022, 18:20


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(746 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Ghidul fiscal al contribuabililor care realizează venituri din închirieri a fost actualizat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a actualizat Ghidul fiscal al contribuabililor persoanelor fizice care realizează venituri din închirierea și subînchirierea bunurilor mobile și imobile ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:00
(672 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campania de depunere a Cererilor de plată aferente anului 2022, la final

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor Unice de Plată. Astfel, în perioada 1 martie-1 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:40
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Marți, 17 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27165, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de luni, 16 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 13:15
(629 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Slobozia

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 20 mai 2022, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 11:00
(734 vizualizări - 0 comentarii)


Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul, la Urziceni

În anul în care se împlinesc 20 de ani de la sfințirea bisericii cunoscută drept Catedrala Urziceni, racla cu un fragment din moaștele Sfântului Ioan Botezătorul va sosi în oraș. Evenimentul se desfășoară ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 23:05
(882 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

IPJ Ialomița: «Bullying în școala mea-aleg să mă implic»

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile preventive la sfârșitul săptămânii preventive. Aceștia s-au întâlnit cu elevii de liceu și cadrele didactice în cadrul proiectului «Bullying în școala mea ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2022, 14:20
(754 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
Marius în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Tot eu în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete RAR în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Cetățean iubitor de verdeata în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Anonim în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Mary în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete @#pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete #pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Adrian în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Daniela Ciocea în «Nea Mișu» este o instituție obiectiv în «Nea Mișu» este o instituție prieten în «Nea Mișu» este o instituție contribuabil în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Gigel în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Votant în Europarlamentarul Dan Motreanu a deschis Parlamentul European pentru aleșii locali din Ialomița dan în «Nea Mișu» este o instituție Alai prostesc în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...