Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Administrația Soare vrea «centură-inel» pentru Slobozia

Consiliul Local Slobozia a aprobat un protocol de colaborare cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în vederea realizării unei «centuri-inel» la nivelul orașului Slobozia. Decizia confirmă promisiunile administrației Soare de a transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic. Reamintim că primul pas al acestui proiect îl reprezintă realizarea Centurii de Nord a orașului Slobozia, a cărei valoare a fost estimată la 23,5 milioane de euro.

Stăpânul «inelului» Primarul Dragoș Soare a inițiat un protocol cu CNAIR care va permite elaborarea unui studiu de fezabilitate pentru «centura-inel» care să înconjoare Slobozia. Proiectul de hotărâre a fost aprobat în plenul Consi­liului Local Slobozia din 28 aprilie 2022. Prezent la ședință, primarul Dragoș Soare a declarat că «este primul pas în edificarea unei investiții care ar putea transforma Slobozia într-un oraș atractiv din punct de vedere economic!». «Această „centură-inel“ va schimba modul de dezvoltare a orașului. Avem Centura de Nord, proiect pe care îl accesăm prin „Anghel Saligny“, avem drumul expres al Consiliului Județean și pro­iectăm o Centură de Est și un nou pod peste Ialomița, proiect care ar permite descongestionarea traficului și transformarea ac­tualei centuri ocolitoare a Sloboziei într-un drum interior. Privim înainte și avem nevoie să știm unde vrem să ajungem peste 10 ani... Termenele sunt extrem de scurte, dar suntem convinși că vom reuși!» a mai declarat Dragoș Soare. Un prim rezultat al inițierii acestei mega-investiții îl reprezintă devierea traficului greu în afara orașului.

Centura de Nord, primul pas Primul pas către realizarea acestei «centuri-inel» a fost făcut în toamna anului 2021. La momentul respectiv, Consiliul Local a aprobat Nota Conceptuală pentru obiectivul de investiții «Centura ocolitoare din Zona de Nord pentru Municipiul Slobozia și moder­nizare drum DC53 Slobozia-Slobozia Nouă». Valoarea acestei investiții, care urmează să fie derulată prin Programul «Anghel Saligny» este estimată la 23,5 milioane de euro. Din această sumă, bugetul local va suporta 215000 euro. Inițiativa construirii unei centuri ocolitoare în zona de Nord a Sloboziei a fost lansată de primarul Dragoș Soare în campania electorală din 2020.

Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat
Respins de plenul Conliliului Local în martie 2022 pentru completări solicitate expres de fimele de pompe funebre, Regulamentul de organizare și funcționare a cimitirelor umane din Municipiul Slobozia a fost aprobat fără a mai genera noi polemici. Regulamentul stabilește tarifele pentru serviciile funerare prestate în cadrul cimitirului, precum și modul în care firmele de pompe funebre din oraș sunt obligate să își desfășoare activitatea. Cei interesați pot obține informații privind tarifele de la Servicii Publice SRL, firmă în administrarea căreia se află cimitirele umane din Slobozia.

Salarii de la 3300 de lei în sus pentru angajații Serviciului Public de Transport Local
Un alt proiect de hotărâre respins în plen în luna martie 2022 a fost cel privind majorarea «în bloc» a salariilor angajaților Serviciului Public de Transport Local. Reluat într-o formă care exclude majorarea salariului directorului Alexandru Dragomir, proiectul a fost aprobat cu majoritate de voturi. Conform acestuia, salariile angajaților variază de la 3315 lei pentru un muncitor necalificat până la 5387 de lei pentru șeful de coloană. Salariile șoferilor care au amenințat în luna martie 2022 că își vor da demisia cresc până la va­loarea de 3952 de lei brut.

4 Mai 2022, 09:10 (16457 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
A început războiul politic pentru asfaltarea cartierelor Slobozia Nouă și Bora
Investiție de 20 milioane de euro într-un consorțiu pentru învățământul dual
A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei
23,5 milioane de euro pentru Centura de Nord a Sloboziei

Comentariile cititorilor:


Mat:
(11 Mai 2022, 13:55)
Mai bine curățați pădurea de pe strada Trandafirilor....și încercați să curățiți terenul de sport la penitenciar...că să poată lumea să iasă la mișcare....încercați să dați cu soluții de țânțari și căpușe...că ne-au invadat...și cartierul....e plin de gropi....pe șosele...îți rupi mașina...dar pe strada Nordului....e lapte și miere...că na sta primarul acolo.....
@Gigel:
(10 Mai 2022, 09:14)
Da, proiectul centurii de nord a fost prima data vehiculat pe vremea Domnului Pinter (singurul primar adevarat al orasului). D-l Soare nu inventeaza nici roata, nici focul, dar vad ca unii (probabil postaci) isi lipesc gretos buzele de partea lui dors*la, doar-doar i-o angaja si pe ei prin primarie. Soare continua din pacate proiectele idioate ale lui Mocio. Asta cu piste de biciclete si culoar pentru transportul in comun, care vine la pachet cu interzicerea parcarii masinilor pe Bd M Basarab este de departe apogeul nebuniei. Ce transport bre in metropola slobozia, un autobuz pe ora, de la 6 la 22? Parca am fi in Bucuresti! Pistele de biciclete puteau fi amenajate lejer pe trotuar, ca este destul de lat de la moara pan' la gara. O caldare de vopsea, doua bidinele, scoteati bancile lui ionascu plantate aiurea in trotuar si era gata pista. Fara milioane de euro cheltuite! Doar cu DADP-ul transpartinicului roscovan! Insa calculele de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, ca nu mai iese parandaratul.
De potabilizarea apei se mai aude ceva? Dar de groapa lui stoica? groapa aia din buricul targului, nu cea de la bora...desi...
P.S. Dle Soare, tot ai luat ca model Oradea. Vino domne si vezi cat de prost se fac lucrarile in orasul tau, umbla pe strazi si apoi compara cu pavajele din centrul Oradei! De rasu' plansu'. Nu ne mai aburi la alegeri; zi-ne si mata ca nu poti, fii cinstit si te iertam.
Marian :
(8 Mai 2022, 06:52)
Domnule primar faceți ceva cu Taboo ul. De vineri pana duminica nu ne putem odihni din cauza muzicii de la Taboo. Politia locala se ocupa doar cu parcările ilegale. Dacă sunam noaptea la ei se rezolva doar pt 30 de minute problema după se da muzica mai tare. Va rugam sa aveți grija de toate cartierele orașului. Mulțumesc
Crd:
(7 Mai 2022, 14:20)
Asta inseamna ca reparati str Filaturii??Sa inteleg ca asta este motivul pt care n ati reparat o de 10 ani???!!!
Centura ocolitoare de problem :
(5 Mai 2022, 23:11)
Și ocolim.. iar ocolim, dar tot la bidon nimerim. Noroc că n'a mai nins și nu mai plouă și n'a mai apărut o altă baltă/groapă nouă. Că pe'ntunericul ce ia amploare, riscam să ne udăm pe la picioare.  Așa că ocoliți măi Cetățeni, fiți voi adevărații Slobozeni. Iar dacă noaptea reveniți acasă,  lumina s'o aveți cu voi..că bezna'i groasă! 
marius:
(5 Mai 2022, 15:58)
@mary
Mare dreptate.Problema iluminatului e una reala.Avem un iluminat public total depasit, invechit si ineficient.
Domnule Soare, ati promis ca Oradea este un exemplu de oras pe care il veti urma.Ce grad de absorbtie al fondurilor europene avem?Probabil extrem de mic.
Alte orase isi anvelopeaza blocurile din fonduri iar in Slobozia nu suntem in stare nici sa ne scoatem apa din subsoluri.
Dar probabil, va urma un an preelectoral cu multe promisiuni frumoase.....
Mary :
(5 Mai 2022, 14:09)
Voi, ăștia ce aveți pâinea și cuțitul și suneți mari, datorită nouă, ăștia care v-am votat. Ați auzit de iluminare cu LED? Vreți șosea de centură, de parcă suntem polul industrial unde se înghesuie investitorii și nu au infrastructură. Sunt vremuri grele, strângeți punga și faceți ce trebuie, chibzuiți energia care este tot mai scumpă și se reflectă în viața de zi cu zi, implicit în buzunare noastre. Economia gâfâie iar voi aruncați cu banii, în buzunarele cui?!
Cetatean:
(5 Mai 2022, 13:57)
Sa ajute la golirea subsolurilor de apa si la repararea lor, e plin orasul cu subsoluri inundate. A venit vara, au aparut tantarii...
Nae:
(5 Mai 2022, 12:31)
Regulamentul cimitirului se aplica si la SLOBOZIA NOUA ? 
Jagdbol:
(5 Mai 2022, 08:51)
Pana una alta ar fi util ca,drumul Ciulnita,Buiesti ,Andrasesti sa fie semnalizat corespunzator la intrarea in localitatea Bora [inainte de cimitir],prin realizarea unor marcaje corespunzatoare la nivelul asfaltului cat si aerian [marcaje suspendate] astfel incat aceasta varianta ocolitoare a orasului Slobozia sa fie functionala si  mai ales usor de identificat pentru cei care vor sa parcurga traseul Andreasesti ,Cazanesti ,Urziceni .
Gigel:
(4 Mai 2022, 23:43)
Proiectul cu centura de nord e vechi de pe vremea lui Ionascu, sa nu zic Glodeanu. Refacem pentru a nu stiu cata oara studiile de fezabilitate, ca cele vechi au expirat. Pe bani publici, ca buzunarele prietenilor colorati rosu/galben/portocaliu/visiniu sau ce culoare o mai fi, au nevoie de reumplere permanenta. In rest, cum bine spun niste oameni pe aici, e doar aceeasi Marie cu alta palarie. Gropile au ramas, apa e dezastru, podul de la Bora e iar napadit de buruieni, dar noi visam la strategii peste strategii si la pasarele cu lift. Cred ca intai trebuie sa invatam sa ne spalam pe dinti, sa facem un dus, sa ne uitam in oglinda, si sa ne dam seama ca nu suntem la Londra. Eventual, sa facem un sondaj sa vedem ce vor oamenii. Dar asta nu a facut nimeni vreodata, in schimb se dau toti de ceasul mortii ca "le pasa".
Iulian:
(4 Mai 2022, 23:23)
Succes, domnule primar! Un ultimul deceniu foștii primari PSD ne au luat apa potabila ne au dat menajera, ne au făcut o groapa pe miliarde de eoru în centrul orașului, ne au ținut în perioada 1990_2010 fără niciun hipermarket (doar cu butiquri de cartier ale lor care vindeau marfa la suprapret)... Ce sa mai lapte și miere! În sfârșit avem un om cu viziune la primărie... Ați curățat parcurile (pline de gardulete, țânțari și căpușe), ați făcut locuri noi de parcare, ați marcat/relocat treceri de pietoni în locuri mult mai avantajoase, ați marcat sensuri pe șosele pentru un trafic mai fluid, veți da în curând slobozenilor un nou hipermarket în centrul Sloboziei, aveți o viziune clara și bună asupra noilor artere de circulație la periferia orașului.... FELICITĂRI DOMNULE PRIMAR ȘI AVEȚI GRIJA DE SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ.
Votant:
(4 Mai 2022, 22:39)
Dragă Administrație Soare, insistăm să vă ocupați de asfaltarea străzii Iezerului din Slobozia Nouă. E terci.
Dan:
(4 Mai 2022, 21:31)
Altă Marie aceeași pălărie. Meteahna primarilor de dinainte,doar culoarea politica difera:studii de fezabilitate peste studii de fezabilitate ca banii se duc și nu pot fi contestate...greșesc Monsenior Stoica? (sau,ma scuzați-Domnu Ciupercă,sau cine se ocupa de PSD)...
Mary :
(4 Mai 2022, 20:19)
Nene! Mai întâi repară șoselele din Slobozia! Simt o bătălie de joc la adresa deținătorilor de autoturisme care plătesc impozite.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 05 Iun 2023
213 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
0

«Saber Guardian 23» în Garnizoana Slobozia

Militarii Diviziei 2 Infanterie «Getica» împreună cu partenerii americani aparținând Brigăzii 226 MEB din Garda Națională a Statului Alabama, găzduiți de Batalionul 113 Artilerie «Bărăganul» Slobozia, vor ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2023, 15:00
(441 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

30 Mai 2023, 19:10


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

În vederea executării lucrărilor de conectare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă la sistemul centralizat din Fetești, se va întrerupe furnizarea apei de miercuri, 31 mai 2023, orele 23, ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 17:05
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A murit după ce a căzut într-o hazna

O femeie de 51 de ani din localitatea Gheorghe Doja a murit marți, 30 mai a.c., după ce a căzut într-o hazna. La fața locului au fost chemați paramedicii SMURD, dar și un elicopter SMURD, însă femeia nu ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 16:00
(894 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Expoziția Absolvenților» la Muzeul Național al Agriculturii din România

Miercuri, 7 iunie 2023, la Muzeul Național al Agriculturii va fi vernisată «Expoziția Absolvenților», de la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia, Atelierul de Arte Decorative-Tapiserie și Atelierul de ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 09:50
(706 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: 23 permise de conducere reținute, 8 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 139 mii de lei

Sâmbătă și duminică, 27-28 mai a.c., peste 90 de polițiști din cadrul PJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:50
(866 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști la Fetești

Vineri, 26 mai a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:35
(817 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: Beți și cu permise suspendate, la volan

Polițiștii ialomițeni au depistat, în trafic, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 25 și 58 de ani, în timp ce conduceau autoturisme având dreptul de a conduce suspendat. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:20
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Sudiți și Drăgoești

Incendii la Sudiți și Drăgoești

În seara zilei de sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii din Țăndărei au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:50
(726 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cinci accidente, șase persoane rănite

Două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier a ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:35
(717 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat de artilerie, la Bărcănești

Vineri, 26 mai 2023, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de artilerie calibru 100 mm, ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:25
(783 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

Cu durere în suflet și nemăsurată tristețe anunțăm dispariția prematură a celui care a fost Dumitru Petre.
Slujba de înmormântare va fi oficiată în orașul Pantelimon, sicriul cu trupul ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:30
(1090 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 Iunie și de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că joi, 1 iunie 2023, și luni, 5 iunie 2023, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:15
(844 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe str. Ciocârliei din Țăndărei

Duminică, 28 mai 2023, echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Ciocârliei din Țăndărei. Ca urmare, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2023, 10:20
(1000 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 76 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Joi, 25 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 14:30
(1002 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 30 mai 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 30 mai 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 12:40
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de copii în Săptămâna «Prevenirii Criminalității»

În perioada 22–25 mai a.c., polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Săptămânii «Prevenirii Criminalității», zile dedicate siguranței copiilor, siguranței on-line precum și prevenirii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 16:15
(1215 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 16,666 milioane de pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 11:15
(1659 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursuri privind pregătirea elevilor în domeniul situațiilor de urgență

În perioada 25-26 mai 2023, la Slobozia, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» și Stadionului «1 Mai», se desfășoară fazele județene ale celor două concursuri organizate de Inspectoratul pentru ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 09:10
(945 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa la Fierbinți-Târg și Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii survenite la nivelul sursei care asigură alimentarea cu apă din Fierbinți-Târg, echipele RAJA Constanța sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2023, 22:20
(971 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 383,50 milioane de lei la bugetul general consolidat, în perioada ianuarie-aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în perioada ianuarie-aprilie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 383,50 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 13:20
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Miercuri, 24 mai 2023, în intervalul orar 08,00-16,00, echipele RAJA Constanța sistează furnizarea apei potabile în localitatea Dridu, pentru executarea lucrărilor periodice de întreținere a rezervorului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2023, 09:05
(1474 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 97 mii de lei

Vineri, 19 mai a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă, cu efective mărite, pe raza județului Ialomița, atât în mediul rural cât și urban, pentru verificarea legalității transporturilor ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2023, 12:30
(1449 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Țăndărei

Efective mărite din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au acționat joi, 18 mai a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi ialomițeni și efective din ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 15:00
(2118 vizualizări - 2 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


AJFP Ialomița: Joi, 25 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 mai 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2023, 12:40
(1837 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,33%, rata șomajului la sfârșitul lunii martie 2023

La sfârșitul lunii martie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4155 de șomeri (din care 2126 sunt femei), rata șomajului fiind de 5,33%, cu 1 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 15:10
(1671 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 22 mai 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 22 mai 2023, este termenul de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010, Formularul 016 ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 13:00
(1823 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Sinești: Avion aterizat forțat într-un lan de grâu

Un avion ultra ușor «Citius Sport» a aterizat forțat joi, 18 mai a.c., într-un lan de grâu de pe raza localității Sinești. Se pare că pilotul a fost nevoit să execute această manevră upă ce a rămas fără ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2023, 12:30
(1780 vizualizări - 2 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 15,63 milioane de lei, în aprilie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 15,63 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2023, 15:10
(1973 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 573,95 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în aprilie 2023

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie 2023, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost înregistrate 20 de inspecții fiscale ...[citește_toată_știrea]

16 Mai 2023, 12:50
(1945 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
Nimeni Altu' în «Înainte, marș!» spre Parlamentul European Elena în DADP Slobozia: Salubrizare, iluminat public și întreținerea străzilor Dubalaru Vasile în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta Linistea si Ordinea Publica ! în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Mihai în «Guvernul PSD-PNL împinge România spre un dezastru fără precedent!» Marius în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Octavian în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Alin în Plajele publice din Amara nu primesc turiști nici vara aceasta For AI în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Sofer în Pasajul Drajna, deschis circulației marți, 30 mai 2023! A_I în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Iosif în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Mary în Unitatea de Primiri Urgențe Slobozia se mută în containere RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 Covrig 19 în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 31 mai 2023 MihaiOaneaLuciu în DADP a declarat război plopilor Sloboziei Mary în Reabilitarea Muzeului Național al Agriculturii costă 42,2 milioane de lei Andrei în Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei Anonim în Învățământ «step by step» la Școala Gimnazială «Alexandru Odobescu» Urziceni
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...