Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

După un prejudiciu de 49 milioane de lei

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

Cel mai vechi CAR din județul Ialomița, CAR Învățământ Slobozia, este implicat într-un imens scandal pu­blic după ce trei angajate ale instituției au creat o schemă de înșelă­ciune piramidală, de tip «Caritas». Este vorba despre directorul econo­mic Margareta Dicieanu, contabila Mădălina Nicoleta Akdeniz și casiera Marinela Tinca. Acestea ar fi creat în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți lăsându-i pe deponenți să creadă că vor beneficia, pentru sumele depuse, de dobânzi mult mai mari decât cele oferite de instituțiile bancare. Estimativ, prejudiciul se ridică la 49 milioane de lei. Cele trei femei au fost reținute pentru 24 de ore, dar apoi au fost lăsate în libertate, fără ca pe numele lor să fie impusă vreo măsură preventivă. Surse apropiate acestei anchete au precizat faptul că pro­curorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița s-au opus soli­citării venită din partea ofițerilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița de a se înainta instanței de judecată mandate de arestare preventivă pe numele suspectelor. În prezent, Uniunea Județeană CAR Ialomița îi convoacă pe membrii CAR Învățământ Slobozia la o conferință extraordinară, ce are ca obiectiv revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director vizați de ancheta penală și alegerea unei alte conduceri.

21 de ani de probleme financiare Istoria CAR Învățământ din Slobozia începe în anul 1970, la Slobozia, când entitatea a fost înființată. În anii săi de început, CAR Învățământ Slobozia oferea sprijin doar cadrelor didactice. După anul 1990, s-a oferit posibilitatea și altor categorii profesionale să obțină statutul de membru. Până în anul 1997, entitatea financiară nebancară funcționa cu spriji­nul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), însă după această dată a căpătat personalitate juridică, devenind membră a Uniunii Județene CAR Ialomița și, respectiv, a Uniunii Naționale CAR. Aceste Uniuni au rolul de supervizor financiar și ana­lizează situațiile contabile ale Caselor de Ajutor Reciproc afiliate. În cazul în care, în urma verificărilor, se constată nere­guli în documente, se fac demersuri în ve­derea reglementării tuturor situațiilor necorespunzătoare. Revenind în prezent, reprezentanții Uniunii Județene CAR Ialomița explică faptul că problemele fi­nanciare ale CAR Învățământ Slobozia au început încă din anii 2000. Jocul pira­midal pus la cale de cele trei angajate re­ținute de procurori (Margareta Dicieanu-director economic, Mădălina Nicoleta Akdeniz-contabilă, Marinela Tinca-ca­sier) a funcționat neîntrerupt vreme de 21 de ani, deși situațiile financiare ale entității arătau faptul că nu deține suficiente fonduri pentru a acorda dobânzile promise membrilor care au depus bani. Mânați de dorința de a se îmbogăți rapid, acest joc piramidal a atras vreme de 21 de ani oameni influenți din viața publică a județului Ialomița care, în prezent, dețin chiar funcții publice în anumite instituții administrative. Schema piramidală a fost identificată abia în anul 2020, o dată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19. Panicați, membrii au presat conducerea CAR Învățământ Slobozia cu sute de cereri privind retragerea ba­nilor depuși. Acesta a fost momentul în care s-au identificat pentru prima dată, în mod concret, problemele financiare ale entității. Situațiile contabile au fost transmise către Uniunea Națională CAR care, în urma verificărilor, a stabilit că indicatorii economici prezentați nu se susțin. Pe cale de consecință, Uniunea Națională a făcut demersuri în vederea dezafilierii CAR Învățământ Slobozia. Văzând că banii nu le sunt returnați, membrii revoltați au făcut plângeri penale la Poliția Municipiului Slobozia, care a deschis un dosar penal în vara anului 2020. Oamenii legii au solicitat sprijinul Uniunii Județene CAR Ialomița ai cărei experți au verificat toate documentele contabile din perioada 2000-2021, ajungând să descopere schema piramidală, de tip «Caritas», care a fost creată.

Suspectele, lăsate în libertate Plimbat între Poliția Municipiului Slobozia și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița, dosarul «CAR Învățământ Slobozia» a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. În urmă cu o săptămână, procurorii au desfășurat 6 percheziții domiciliare, la Slobozia și București, în urma cărora patru suspecți au fost conduși la audieri. La finalul audierilor, Margareta Dicieanu, Mădălina Nicoleta Akdeniz și Marinela Tinca au fost reținute pentru 24 de ore. Acestea sunt acuzate de faptul că au pus la cale jocul priamidal, creând în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți. Procurorii le învinuiesc de comiterea infracțiunilor de «delapidare», «înșelăciune», «abuz în serviciu», «fals în înscrisuri oficiale». În momentul de față, cele trei femei se află în libertate, fără ca procurorul de caz să impună vreo măsură preventivă pe numele acestora. «Perchezițiile reprezintă doar o etapă procesuală. Acțiunea penală nu a fost pusă în mișcare!» a explicat Adriana Ligia Drăgan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, unitatea de Parchet care coordonează ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Surse din cadrul IPJ Ialomița susțin însă faptul că ofițerii de caz au făcut demersuri pentru impunerea unei măsuri preventive, mai exact cea privind arestarea preventivă a suspectelor pentru o perioadă de 30 de zile. Se pare însă că procurorii din cadrul Parchetului Județean Ialomița au tratat simplist această solicitare și au precizat că, la acest moment, ea nu se impune. Prejudiciul estimat în cauză se ridică la 49 milioane de lei, conform actelor care alcătuiesc dosarul penal.

Membrii, convocați în conferință extraordinară
În așteptarea unei decizii a Parchetului Județean Ialomița, Uniunea Județeană CAR Ialomița convoacă membrii CAR Învățământ Slobozia într-o conferință extraordinară. În pre­zent, entitatea are 3955 de membri, cărora Uniunea Județeană CAR Ialomița le solicită participarea la această întâlnire oficială prin care își propune revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director și alegerea noului Consiliu Director pentru următorii 4 ani, revocarea Cenzorului și alegerea unei Comisii de Cenzori, tot pentru o perioadă de 4 ani, precum și încetarea tuturor contractelor individuale de muncă și a tuturor contractelor de colaborare existente, pe care CAR Învățământ Slobozia le-a încheiat. «Este un demers pe care legea ne obligă să-l realizăm... Considerăm că membrii ar trebui să cunoască aceste aspecte și este important ca dânșii să participe la această conferință!» susține Gabriel Răceanu, președintele Uniunii Județene CAR Ialomița. Conferința se va desfășura pe data de 5 noiembrie 2022, la orele 11,00, la Sala Sporturilor «Andreea Nica» din incinta Stadionului «1 Mai» din Slobozia.

26 Octombrie 2022, 10:20 (16806 vizualizări - 34 comentarii)

Citiți și:
Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene
Procurorii trag de timp în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(7 Februarie 2023, 08:18)
Eu cred ca cei mai vinovati sunt oamenii,care au depus Au fost dornici de imbogatire Asta se cheama CALICIE le felicit pe aceste individe,ca au dus de nas niste calici..etc mai ales profesorii care incaseaza niste bani degeaba Si profesorii sunt analfabeti functional Se vede clar Dar mai ales calicii!!!
WALY:
(31 Octombrie 2022, 17:54)
Am mai scris, vinovatii principali sunt in justitie si politie. Chiar nu va este clar.
fantomas:
(31 Octombrie 2022, 10:16)
Greu de crezut ca 3 ciumpalace au fost lasale sa fure libere de capul lor atata amar de timp! Mai mult ca sigur ca pe undeva prin "sfere inalte" se stia de inselatorie, iar adevaratii capi care stau in umbra au luat grosul, dar au avut grija sa lase si ceva oscioare pe jos pentru ciumpalace, astfel incat sa se vada ca "ele" au luat banii si au facut anumite investitii vizibile, mai o casa, mai o masina, etc., dar, pana la 10 milioane de euro!!! unde dracu s-au dus atatia bani? in buzunarele a 3 muieri? Cam pute urat treaba asta!
Niciodata adevaratii capi, care beneficiaza de cea mai mare parte a prazii nu vor fi gasiti si trasi la raspundere; intotdeauna vor baga la inaintare niste pioni! A nu se intelege ca tin partea pionilor; au fost in cardasie, sa plateasca pentru fapte lor! Au nenorocit atatia oameni, chiar si rude de ale lor!
@Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 21:23)
Adunarea Generala a membrilor CAR Invatamant Slobozia se va intruni in data de 12.11.2022. Initial a fost convocata pentru 05.11.2022, dar, din cauza desfasurarii unui eveniment sportiv care nu poate fi amanat, facand parte dintr-un calendar national, a fost necesara schimbarea datei.
Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 18:57)
Rectific: data conferintei extraordinare e 5 noiembrie.
Scuze!
Alt pāgubit:
(28 Octombrie 2022, 22:50)
Dacā statutul actual prevede cine știe ce tâmpenie în legătură cu desfacerea contractului de muncā a dir. ec, nu înseamnā cā nu poate fi schimbat, mai ales în condițiile actuale. Trebuie de urgențā schimbatā prin vot conducerea care sā aibā acces la posesorii de împrumuturi. Acolo este explicația acestui jaf. Nu așteptați rezolvarea īn justiție pentru cā nu o veți primi.
@@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 19:23)
Din articol, inteleg ca pe 4 noiembrie se va decide si incetarea tuturor contractelor de munca existente, deci si al directorului economic. Nimeni nu e de neinlocuit. E foarte important ca actiunea de pe 4 noiembrie sa fie statutara. Personal, nemaifiind membru, nu am drept de participare, dar am speranta ca noua conducere isi va face treaba.
L:
(28 Octombrie 2022, 18:24)
Sa intelegem ca aceasta mare frauda este una permisa de reprezentantii organelor statului...altfel cum ar fi posibil sa delapidezi 10 milioane de euro si sa stai bine mersi nederanjat...si cu banii in buzunare...Cu siguranta madamele au instrainat orice aveau in cei doi ani in care plangerile creditorilor au fost analizate...
@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 01:27)
Imi este foarte greu sa cred ca cineva, chiar cu girul Adunarii generale a membrilor CAR, va avea acces la documentele existente, in conditiile actuale. Cine le va permite intrarea in sediu, cine le va preda, de bunavoie, toate actele contabile, fisele membrilor si ce se mai afla pe acolo? Nu cred ca este atat de simplu...Poate fi schimbat presedintele, vicepresedintele, secretarul, consiliul director, dar, directorul economic, nu prea...Cel putin...asa se intelege din Statut...
Simplu creditor:
(27 Octombrie 2022, 19:39)
Asteptam conferinta extraordinara din 4 noiembrie. Noul consiliu director isi va intra in functie, va avea nevoie de ceva timp pentru a analiza situatia, ne va informa cu privire la situatia de fapt si, cu asistenta juridica, vom gasi o cale sa ne recuperam banii. Problema e timpul, mai ales pentru cei in varsta...
Un alt păgubit :
(27 Octombrie 2022, 16:25)
Domnule Croitoru ,va respect punctul de vedere și atat!Însă,nu vi l susțin fiindcă sunt unul dintre pagubiti .Este vorba de un grup infracțional mult mai extins decât cel reprezentat de cele 3 persoane.Au avut gramada mare din care s au înfruptat și I au servit și pe cei care le au acoperit. Este supărător sa te gândești xa alții se bucura și susțin miselia .Nu spun decât atat.Sa se facă lumina,sa plătească cei vinovați,iar creditorii CAR ului sa și ridice sumele depuse.Sunt convins ca multe persoane nu au ridicat nici dobânda aceea promisa cu titlu de îmbogățire și nici banii ,ca și mine.
pagubit:
(27 Octombrie 2022, 12:10)
ileana  din  mormant    ea  m   facut  coliva   voua  hoatelor  cine  va  face  coliva    sa  nu le  lasati  sa  scape   poate  fuge  din  tara    e in stare  de orce       are bani  si  plateste     sa  scape        nu le lasati       ne a    mintiit  pe     fata    mincinoaselor     nu  va  ati   gandit  o  clipa  la   accesti  ama ratii  cum  a strans   un  ban   sa  il  aiva   si  ei      la  un  necaz    vati  gandit   cumm  sa  pacliti   cat  mai  multii    hotelor   nenorocitelor         mincinoaselor    jilava  sa scrie  pe  voii       nimernicilor   
PAGUBIT:
(27 Octombrie 2022, 12:04)
Cum de le mai puteti numi ;doamne; pe aceste hoate,infractoare ?Uniunea Judetena,Uniunea Nationala     a CAR ROMANIA au dormit in papuci? Nu s-a sesizat nimeni timp de 21 de ani ca doar primeau lunar o cota parte din banii nostri pentru indrumare si control.Nimeni nu le-a controlat niciodata.Cautati procesele verbale   ale comisiei de cenzori sa vedeti ce cuvinte frumoase s-au scris in ele,ca doar nu degeaba,primeau si ei indemnizatie la fel cu presedinti,directori economici,juristi,etc.tot din banii nostri.Nu intamplator si-au cumparat sediu langa politie,stiau ele,hoatele,ca odata va trebui sa dea socoteala pentru aceasta inselatorie.Procesul se va taragana ani multi de acum inainte,folosindu-se de toate chichitele avocatesti,iar pagubitii se vor duce rand pe rand la cele vesnice.
bwrfer:
(27 Octombrie 2022, 11:53)
doamne ,3 doamne,tepes doamne,doamne ajuta,cate doamne,si ce doamne neau facut rau doamne si la cate doamne....
Stan pățitul:
(27 Octombrie 2022, 11:36)
Nu discută nimeni și de dorința de înavuțire a deponenților! Ne repezim ca oile la dobânzi mari când dobânda pieței nu trecea de 1-2%!! Mulți și-au scos banii de la bănci și i-au depus aici,uitând de Caritas, F.N.I. etc.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 02 Dec 2023
86 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 2 4 5 6 7 8 9 436 437
0

Deputatul USR Claudiu Năsui: «PSD și PNL vor austeritate doar pentru românii de rând, în timp ce cresc, chiar și de 15 ori, beneficiile clientelei de partid!»

În timp ce îngroapă salariații și antreprenorii în taxe și impozite majorate, PSD și PNL refuză orice măsură care ar tăia din beneficiile clientelei de partid. Ba din contră, majorează aceste beneficii ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 12:30
(788 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Venituri nete colectate în valoare de peste 1,07 miliarde de lei, în perioada ianuarie-octombrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 octombrie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă de peste 1,07 miliarde ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2023, 10:50
(889 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Ordin de protecție provizoriu pentru că și-a bătut nepotul

Polițiștii din Slobozia au fost sesizați marți, 21 noiembrie 2023, cu privire la faptul un minor, în vârstă de 11 ani, din Grivița, ar fi fost agresat fizic de unchiul său. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:40
(811 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța: Factura electronică

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este și ea o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:35
(579 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Marți, 21 noiembrie 2023, polițiștii din Stelnica, în timp ce acționau într-un filtru rutier pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 15:30
(609 vizualizări - 0 comentarii)


5
Ialomița se pregătește de iarnă

Ialomița se pregătește de iarnă

Miercuri, 22 noiembrie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a convocat o ședință organizatorică cu privire la pregătirea pentru gestionarea fenomenelor meteorologice specifice sezonului ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 12:55
(718 vizualizări - 0 comentarii)


Premii în valoare de 269000 de lei pentru olimpicii învățământului ialomițean

Premii în valoare de 269000 de lei pentru olimpicii învățământului ialomițean

Consiliul Județeam Ialomița a organizat miercuri, 22 noiembrie 2023, festivitatea de premiere a olimpicilor ialomițeni care s-au remarcat prin rezultate deosebite în cursul anului școlar 2022-2023. Consiliul ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2023, 11:35
(765 vizualizări - 2 comentarii)


7

AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe venitul microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prin Legea nr. 296/2023 au fost aduse unele modificări la impozitul pe venitul microîntreprinderilor. Astfel, de la data ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2023, 13:50
(974 vizualizări - 0 comentarii)


Rețea specializată în fraude economice, destructurată de inspectorii Direcției Generale Antifraudă

În perioada mai-octombrie 2023, inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au efectuat verificări antifraudă la un grup de societați comerciale, în urma cărora s-a constatat că acestea simulau diverse ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2023, 10:10
(1367 vizualizări - 0 comentarii)


Feteștean reținut de polițiști pentru 24 de ore după ce a furat o mașină și a condus-o beat pe A2

Duminică, 19 noiembrie a.c., în urma activităților informativ-operative și a cercetărilor efectuate, polițiștii din Fetești au identificat și reținut pentru 24 de ore, un feteștean de 24 de ani, cercetat ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 14:25
(869 vizualizări - 0 comentarii)


Perieți: Ordin de protecție provizoriu după o bătaie între frați

Polițiștii din Slobozia au fost sesizați duminică, 19 noiembrie a.c., cu privire la faptul un bărbat, de 55 de ani, din Perieți, ar fi fost agresat fizic de fratele său. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 14:20
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr de 17 ani din Bărbulești, surprins la volanul mașinii «sustrase» de la mama sa

Duminică, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 00,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Țăndărei aflându ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 14:15
(783 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fierbinți-Târg!

În orașul Fierbinți-Târg se vor executa lucrări de montare debitmetre pentru măsurarea și reglarea presiunii la nivelul sistemului centralizat. Pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA Constanța va întrerupe ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 14:10
(605 vizualizări - 1 comentariu)


DSVSA Ialomița: Vaccinarea antirabică aeriană a vulpilor

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează locuitorii județului că, în luna noiembrie 2023, în funcție de condițiile meteorologice, se va desfășura, la nivel național ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 12:55
(721 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 499,41 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna octombrie 2023

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna octombrie 2023, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 24 inspecții fiscale ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 12:10
(682 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Urziceni

Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit la un accident rutier produs în municipiul Urziceni, în eveniment fiind implicate două autoturisme, cu cinci persoane pasagere. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 11:15
(1538 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Incendii la Urziceni și Fetești

Sâmbătă, 18 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, două echipaje de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2023, 11:10
(510 vizualizări - 0 comentarii)


Acoperișul Primăriei Sfântu Gheorghe a luat foc

Acoperișul Primăriei Sfântu Gheorghe a luat foc

Duminică, 19 noiembrie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit cu o autoscară mecanică și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperișul sediului Primăriei Sfântu Gheorghe. La ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2023, 14:30
(1034 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: În stare de ebrietate pe drumurile publice

Joi, 16 noiembrie a.c., doi bărbați , în vârstă de 38 și 50 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați băuți în trafic. Bărbatul de 38 de ani, domiciliat în Călărași, a fost oprit în trafic ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2023, 15:10
(1296 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan fără permis de conducere

Joi, 16 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din Coșereni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2023, 15:00
(1403 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În octombrie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de peste 5,93 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 5,93 milioane de lei. Totodată ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2023, 10:40
(1047 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de icoane pe sticlă, la Muzeul Național al Agriculturii

Luni, 20 noiembrie a.c, Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia organizează expoziția «Icoane pe Sticlă». Evenimentul debutează la ora 12,00 în sala mare a instituției. ...[citește_toată_știrea]

17 Noiembrie 2023, 10:20
(663 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor care alimentează cu electricitate localitatea Dridu-Snagov se va întrerupe furnizarea energiei vineri, 17 noiembrie ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2023, 15:55
(611 vizualizări - 0 comentarii)


Căzănești: Focar de Pestă Porcină Africană în incinta unei ferme de porci

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în incinta exploatației comerciale de suine aparținând SC AGRISOL INTERNATIONAL RO SRL, a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2023, 14:10
(781 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 noiembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, în scopul notificării organului fiscal cu privire la aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare, luni ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2023, 10:30
(734 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluțiile de digitalizare, apropierea de client

RAJA Constanța: Soluțiile de digitalizare, apropierea de client

Pe lângă misiunile principale de a aduce apă de calitate la robinetele tuturor utilizatorilor și de a asigura servicii de canalizare eficiente, o preocupare constantă a societății RAJA Constanța a fost ...[citește_toată_știrea]

16 Noiembrie 2023, 08:40
(1269 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Protest spontan la nivelul filialei sindicale «PRO LABOR»

Ialomița: Protest spontan la nivelul filialei sindicale «PRO LABOR»

Salariații din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița, Agenției Județene pentru Plăți si Inspecție Socială, Casei Județene de Pensii și Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2023, 16:20
(774 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 274 milioane de lei, autorizate la plată pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a finalizat autorizarea la plată a sprijinului de urgență în sectorul cerealelor și al semințelor oleaginoase pentru un număr de ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2023, 14:50
(1661 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Fișe de lucru pentru elevi, dăruite de parohii

Protopopiatul Slobozia: Fișe de lucru pentru elevi, dăruite de parohii

În perioada 17 octombrie-14 noiembrie 2023, în baza parteneriatului dintre Școală și Biserică, sub coordonarea părintelui protopop Laurențiu Cioranu, parohiile din cadrul Protopopiatului Slobozia în colaborare ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2023, 12:30
(1114 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Legea pensiilor este o lege a promisiunilor deșarte!»

USR susține că PSD și PNL au votat la Senat o nouă lege a pensiilor despre care nu știu cât costă și pentru care nu există bani în buget. Este o lege a promisiunilor deșarte, care nu asigură echitatea sistemului ...[citește_toată_știrea]

15 Noiembrie 2023, 12:20
(1217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: USR comunicat


« 1 2 4 5 6 7 8 9 436 437
Ultimele comentarii
Slobozean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A @ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 Frantz în Meritau mai mult Ghiury în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Jenel în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Ionut în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier masă biliard în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023 @Contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Vasile în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Doctoru în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia @contribuabil în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Mary în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Georgiana în Secție ATI modulară la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Vladică în Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului» Yang în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului Cetățean în Cartier rezidențial de 12,5 hectare pe DN2A Cetățean în Danii bugetare de 500000 de lei pentru bisericile județului schimb garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 noiembrie 2023

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...