Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

După un prejudiciu de 49 milioane de lei

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

Cel mai vechi CAR din județul Ialomița, CAR Învățământ Slobozia, este implicat într-un imens scandal pu­blic după ce trei angajate ale instituției au creat o schemă de înșelă­ciune piramidală, de tip «Caritas». Este vorba despre directorul econo­mic Margareta Dicieanu, contabila Mădălina Nicoleta Akdeniz și casiera Marinela Tinca. Acestea ar fi creat în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți lăsându-i pe deponenți să creadă că vor beneficia, pentru sumele depuse, de dobânzi mult mai mari decât cele oferite de instituțiile bancare. Estimativ, prejudiciul se ridică la 49 milioane de lei. Cele trei femei au fost reținute pentru 24 de ore, dar apoi au fost lăsate în libertate, fără ca pe numele lor să fie impusă vreo măsură preventivă. Surse apropiate acestei anchete au precizat faptul că pro­curorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița s-au opus soli­citării venită din partea ofițerilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița de a se înainta instanței de judecată mandate de arestare preventivă pe numele suspectelor. În prezent, Uniunea Județeană CAR Ialomița îi convoacă pe membrii CAR Învățământ Slobozia la o conferință extraordinară, ce are ca obiectiv revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director vizați de ancheta penală și alegerea unei alte conduceri.

21 de ani de probleme financiare Istoria CAR Învățământ din Slobozia începe în anul 1970, la Slobozia, când entitatea a fost înființată. În anii săi de început, CAR Învățământ Slobozia oferea sprijin doar cadrelor didactice. După anul 1990, s-a oferit posibilitatea și altor categorii profesionale să obțină statutul de membru. Până în anul 1997, entitatea financiară nebancară funcționa cu spriji­nul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), însă după această dată a căpătat personalitate juridică, devenind membră a Uniunii Județene CAR Ialomița și, respectiv, a Uniunii Naționale CAR. Aceste Uniuni au rolul de supervizor financiar și ana­lizează situațiile contabile ale Caselor de Ajutor Reciproc afiliate. În cazul în care, în urma verificărilor, se constată nere­guli în documente, se fac demersuri în ve­derea reglementării tuturor situațiilor necorespunzătoare. Revenind în prezent, reprezentanții Uniunii Județene CAR Ialomița explică faptul că problemele fi­nanciare ale CAR Învățământ Slobozia au început încă din anii 2000. Jocul pira­midal pus la cale de cele trei angajate re­ținute de procurori (Margareta Dicieanu-director economic, Mădălina Nicoleta Akdeniz-contabilă, Marinela Tinca-ca­sier) a funcționat neîntrerupt vreme de 21 de ani, deși situațiile financiare ale entității arătau faptul că nu deține suficiente fonduri pentru a acorda dobânzile promise membrilor care au depus bani. Mânați de dorința de a se îmbogăți rapid, acest joc piramidal a atras vreme de 21 de ani oameni influenți din viața publică a județului Ialomița care, în prezent, dețin chiar funcții publice în anumite instituții administrative. Schema piramidală a fost identificată abia în anul 2020, o dată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19. Panicați, membrii au presat conducerea CAR Învățământ Slobozia cu sute de cereri privind retragerea ba­nilor depuși. Acesta a fost momentul în care s-au identificat pentru prima dată, în mod concret, problemele financiare ale entității. Situațiile contabile au fost transmise către Uniunea Națională CAR care, în urma verificărilor, a stabilit că indicatorii economici prezentați nu se susțin. Pe cale de consecință, Uniunea Națională a făcut demersuri în vederea dezafilierii CAR Învățământ Slobozia. Văzând că banii nu le sunt returnați, membrii revoltați au făcut plângeri penale la Poliția Municipiului Slobozia, care a deschis un dosar penal în vara anului 2020. Oamenii legii au solicitat sprijinul Uniunii Județene CAR Ialomița ai cărei experți au verificat toate documentele contabile din perioada 2000-2021, ajungând să descopere schema piramidală, de tip «Caritas», care a fost creată.

Suspectele, lăsate în libertate Plimbat între Poliția Municipiului Slobozia și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița, dosarul «CAR Învățământ Slobozia» a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. În urmă cu o săptămână, procurorii au desfășurat 6 percheziții domiciliare, la Slobozia și București, în urma cărora patru suspecți au fost conduși la audieri. La finalul audierilor, Margareta Dicieanu, Mădălina Nicoleta Akdeniz și Marinela Tinca au fost reținute pentru 24 de ore. Acestea sunt acuzate de faptul că au pus la cale jocul priamidal, creând în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți. Procurorii le învinuiesc de comiterea infracțiunilor de «delapidare», «înșelăciune», «abuz în serviciu», «fals în înscrisuri oficiale». În momentul de față, cele trei femei se află în libertate, fără ca procurorul de caz să impună vreo măsură preventivă pe numele acestora. «Perchezițiile reprezintă doar o etapă procesuală. Acțiunea penală nu a fost pusă în mișcare!» a explicat Adriana Ligia Drăgan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, unitatea de Parchet care coordonează ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Surse din cadrul IPJ Ialomița susțin însă faptul că ofițerii de caz au făcut demersuri pentru impunerea unei măsuri preventive, mai exact cea privind arestarea preventivă a suspectelor pentru o perioadă de 30 de zile. Se pare însă că procurorii din cadrul Parchetului Județean Ialomița au tratat simplist această solicitare și au precizat că, la acest moment, ea nu se impune. Prejudiciul estimat în cauză se ridică la 49 milioane de lei, conform actelor care alcătuiesc dosarul penal.

Membrii, convocați în conferință extraordinară
În așteptarea unei decizii a Parchetului Județean Ialomița, Uniunea Județeană CAR Ialomița convoacă membrii CAR Învățământ Slobozia într-o conferință extraordinară. În pre­zent, entitatea are 3955 de membri, cărora Uniunea Județeană CAR Ialomița le solicită participarea la această întâlnire oficială prin care își propune revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director și alegerea noului Consiliu Director pentru următorii 4 ani, revocarea Cenzorului și alegerea unei Comisii de Cenzori, tot pentru o perioadă de 4 ani, precum și încetarea tuturor contractelor individuale de muncă și a tuturor contractelor de colaborare existente, pe care CAR Învățământ Slobozia le-a încheiat. «Este un demers pe care legea ne obligă să-l realizăm... Considerăm că membrii ar trebui să cunoască aceste aspecte și este important ca dânșii să participe la această conferință!» susține Gabriel Răceanu, președintele Uniunii Județene CAR Ialomița. Conferința se va desfășura pe data de 5 noiembrie 2022, la orele 11,00, la Sala Sporturilor «Andreea Nica» din incinta Stadionului «1 Mai» din Slobozia.

26 Octombrie 2022, 10:20 (16940 vizualizări - 34 comentarii)

Citiți și:
Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene
Procurorii trag de timp în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(7 Februarie 2023, 08:18)
Eu cred ca cei mai vinovati sunt oamenii,care au depus Au fost dornici de imbogatire Asta se cheama CALICIE le felicit pe aceste individe,ca au dus de nas niste calici..etc mai ales profesorii care incaseaza niste bani degeaba Si profesorii sunt analfabeti functional Se vede clar Dar mai ales calicii!!!
WALY:
(31 Octombrie 2022, 17:54)
Am mai scris, vinovatii principali sunt in justitie si politie. Chiar nu va este clar.
fantomas:
(31 Octombrie 2022, 10:16)
Greu de crezut ca 3 ciumpalace au fost lasale sa fure libere de capul lor atata amar de timp! Mai mult ca sigur ca pe undeva prin "sfere inalte" se stia de inselatorie, iar adevaratii capi care stau in umbra au luat grosul, dar au avut grija sa lase si ceva oscioare pe jos pentru ciumpalace, astfel incat sa se vada ca "ele" au luat banii si au facut anumite investitii vizibile, mai o casa, mai o masina, etc., dar, pana la 10 milioane de euro!!! unde dracu s-au dus atatia bani? in buzunarele a 3 muieri? Cam pute urat treaba asta!
Niciodata adevaratii capi, care beneficiaza de cea mai mare parte a prazii nu vor fi gasiti si trasi la raspundere; intotdeauna vor baga la inaintare niste pioni! A nu se intelege ca tin partea pionilor; au fost in cardasie, sa plateasca pentru fapte lor! Au nenorocit atatia oameni, chiar si rude de ale lor!
@Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 21:23)
Adunarea Generala a membrilor CAR Invatamant Slobozia se va intruni in data de 12.11.2022. Initial a fost convocata pentru 05.11.2022, dar, din cauza desfasurarii unui eveniment sportiv care nu poate fi amanat, facand parte dintr-un calendar national, a fost necesara schimbarea datei.
Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 18:57)
Rectific: data conferintei extraordinare e 5 noiembrie.
Scuze!
Alt pāgubit:
(28 Octombrie 2022, 22:50)
Dacā statutul actual prevede cine știe ce tâmpenie în legătură cu desfacerea contractului de muncā a dir. ec, nu înseamnā cā nu poate fi schimbat, mai ales în condițiile actuale. Trebuie de urgențā schimbatā prin vot conducerea care sā aibā acces la posesorii de împrumuturi. Acolo este explicația acestui jaf. Nu așteptați rezolvarea īn justiție pentru cā nu o veți primi.
@@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 19:23)
Din articol, inteleg ca pe 4 noiembrie se va decide si incetarea tuturor contractelor de munca existente, deci si al directorului economic. Nimeni nu e de neinlocuit. E foarte important ca actiunea de pe 4 noiembrie sa fie statutara. Personal, nemaifiind membru, nu am drept de participare, dar am speranta ca noua conducere isi va face treaba.
L:
(28 Octombrie 2022, 18:24)
Sa intelegem ca aceasta mare frauda este una permisa de reprezentantii organelor statului...altfel cum ar fi posibil sa delapidezi 10 milioane de euro si sa stai bine mersi nederanjat...si cu banii in buzunare...Cu siguranta madamele au instrainat orice aveau in cei doi ani in care plangerile creditorilor au fost analizate...
@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 01:27)
Imi este foarte greu sa cred ca cineva, chiar cu girul Adunarii generale a membrilor CAR, va avea acces la documentele existente, in conditiile actuale. Cine le va permite intrarea in sediu, cine le va preda, de bunavoie, toate actele contabile, fisele membrilor si ce se mai afla pe acolo? Nu cred ca este atat de simplu...Poate fi schimbat presedintele, vicepresedintele, secretarul, consiliul director, dar, directorul economic, nu prea...Cel putin...asa se intelege din Statut...
Simplu creditor:
(27 Octombrie 2022, 19:39)
Asteptam conferinta extraordinara din 4 noiembrie. Noul consiliu director isi va intra in functie, va avea nevoie de ceva timp pentru a analiza situatia, ne va informa cu privire la situatia de fapt si, cu asistenta juridica, vom gasi o cale sa ne recuperam banii. Problema e timpul, mai ales pentru cei in varsta...
Un alt păgubit :
(27 Octombrie 2022, 16:25)
Domnule Croitoru ,va respect punctul de vedere și atat!Însă,nu vi l susțin fiindcă sunt unul dintre pagubiti .Este vorba de un grup infracțional mult mai extins decât cel reprezentat de cele 3 persoane.Au avut gramada mare din care s au înfruptat și I au servit și pe cei care le au acoperit. Este supărător sa te gândești xa alții se bucura și susțin miselia .Nu spun decât atat.Sa se facă lumina,sa plătească cei vinovați,iar creditorii CAR ului sa și ridice sumele depuse.Sunt convins ca multe persoane nu au ridicat nici dobânda aceea promisa cu titlu de îmbogățire și nici banii ,ca și mine.
pagubit:
(27 Octombrie 2022, 12:10)
ileana  din  mormant    ea  m   facut  coliva   voua  hoatelor  cine  va  face  coliva    sa  nu le  lasati  sa  scape   poate  fuge  din  tara    e in stare  de orce       are bani  si  plateste     sa  scape        nu le lasati       ne a    mintiit  pe     fata    mincinoaselor     nu  va  ati   gandit  o  clipa  la   accesti  ama ratii  cum  a strans   un  ban   sa  il  aiva   si  ei      la  un  necaz    vati  gandit   cumm  sa  pacliti   cat  mai  multii    hotelor   nenorocitelor         mincinoaselor    jilava  sa scrie  pe  voii       nimernicilor   
PAGUBIT:
(27 Octombrie 2022, 12:04)
Cum de le mai puteti numi ;doamne; pe aceste hoate,infractoare ?Uniunea Judetena,Uniunea Nationala     a CAR ROMANIA au dormit in papuci? Nu s-a sesizat nimeni timp de 21 de ani ca doar primeau lunar o cota parte din banii nostri pentru indrumare si control.Nimeni nu le-a controlat niciodata.Cautati procesele verbale   ale comisiei de cenzori sa vedeti ce cuvinte frumoase s-au scris in ele,ca doar nu degeaba,primeau si ei indemnizatie la fel cu presedinti,directori economici,juristi,etc.tot din banii nostri.Nu intamplator si-au cumparat sediu langa politie,stiau ele,hoatele,ca odata va trebui sa dea socoteala pentru aceasta inselatorie.Procesul se va taragana ani multi de acum inainte,folosindu-se de toate chichitele avocatesti,iar pagubitii se vor duce rand pe rand la cele vesnice.
bwrfer:
(27 Octombrie 2022, 11:53)
doamne ,3 doamne,tepes doamne,doamne ajuta,cate doamne,si ce doamne neau facut rau doamne si la cate doamne....
Stan pățitul:
(27 Octombrie 2022, 11:36)
Nu discută nimeni și de dorința de înavuțire a deponenților! Ne repezim ca oile la dobânzi mari când dobânda pieței nu trecea de 1-2%!! Mulți și-au scos banii de la bănci și i-au depus aici,uitând de Caritas, F.N.I. etc.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 09 Dec 2023
86 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 5 7 8 9 437 438
0

AJFP Ialomița: Marți, 7 noiembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Noiembrie 2023, 10:30
(2134 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Beat la volan

Miercuri, 1 noiembrie a.c., polițiștii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din Slobozia, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Slobozia, aflându-se sub influența băuturilor ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2023, 16:10
(783 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Material lemnos confiscat de polițiști

Miercuri, 1 noiembrie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic un bărbat de 54 de ani, din Grivița, în timp ce transporta cu o autoutilitară material lemnos din specia salcâm. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2023, 16:00
(824 vizualizări - 1 comentariu)


Jandarmii ialomițeni susțin campania «Donează sânge! Salvează o viață!»

Jandarmii ialomițeni susțin campania «Donează sânge! Salvează o viață!»

Jandarmii ialomițeni s-au alăturat din nou campaniei publice «Donează sânge! Salvează o viață!». Astfel, joi, 2 noiembrie a.c., aceștia au mers la Centrul de Transfuzie Sanguină din Slobozia și au donat ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2023, 11:40
(798 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: A fost publicată lista locurilor de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă punând la dispoziția acestora, la această dată, un număr de 415 locuri de ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2023, 10:10
(1862 vizualizări - 0 comentarii)


5

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Echipele furnizorului de energie electrică vor executa vineri, 3 noiembrie 2023, lucrări de întreținere și reparații la nivelul instalațiilor din localitatea Dridu. Fără curent, Stația de Pompare Dridu ...[citește_toată_știrea]

2 Noiembrie 2023, 09:20
(800 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier pe DN2A

Pompierii din Slobozia au intervenit marți, 31 octombrie a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe DN2A, la intersecție cu drumul județean care duce către localitatea Muteni Buzău. În urma impactului ...[citește_toată_știrea]

31 Octombrie 2023, 16:40
(1433 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2A accident


7

Urban SA Slobozia: Lucrări de curățare a rețelelor de apă potabilă în Cartierul Slobozia Nouă

Urban SA Slobozia execută de marți, 31 octombrie a.c., până joi, 2 noiembrie 2023, lucrări de spălare a rețelelor de apă potabilă în Cartierul Slobozia Nouă. Lucrările se desfășoară zilnic în intervalul ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2023, 14:40
(837 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În perioada ianuarie-septembrie 2023, s-a rambursat TVA de peste 72,87 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-septembrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 72,87 milioane ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2023, 11:30
(2186 vizualizări - 0 comentarii)


Adâncata: Mașină în flăcări, la Campionatul Național de Anduranță

Adâncata: Mașină în flăcări, la Campionatul Național de Anduranță

Duminică, 29 octombrie a.c., pe circuitul de Formula 1 din localitatea Adâncata, s-a desfășurat Campionatul Național de Anduranță. Evenimentul nu a fost însă ocolit de situații deosebite. Astfel, una din ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2023, 11:10
(930 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere la Slobozia, Căzănești și Fetești

Duminică, 29 octombrie a.c., pompierii ialomițeni au intervenit în cazul a trei accidente rutiere petrecute pe raza localităților Slobozia, Căzănești și Fetești. În evenimentele rutiere au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

30 Octombrie 2023, 11:00
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Anca Dragu: «Iohannis a semnat ca primarul creșterea taxelor și impozitelor pentru români, lege care împinge economia românească în zid!»

Senatorul USR Anca Dragu, fost ministru de Finanțe, avertizează că președintele Iohannis a promulgat cu o rapiditate neobișnuită legea lui Marcel Ciolacu de creștere a taxelor și impozitelor pentru români ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2023, 16:05
(2370 vizualizări - 1 comentariu)


Tânăr din Vlădeni, reținut pentru încălcarea unui ordin de protecție

Un tânăr de 24 de ani, domiciliat pe raza comunei Vlădeni, a fost reținut pentru 24 de ore joi, 26 octombrie a.c., pe bază de ordonanță, după ce a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său. Documentul ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2023, 12:10
(2167 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Valoarea sprijinului de urgență solicitat pentru sectoarele cerealier și al semințelor oleaginoase este de 275,4 milioane de lei

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, la data de 26 octombrie 2023, s-a încheiat perioada de depunere a cererilor de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2023, 12:00
(1839 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 2,584 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate ...[citește_toată_știrea]

27 Octombrie 2023, 11:50
(1334 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Campanie de promovare a profesiei de polițist în rândul elevilor din Slobozia

IPJ Ialomița: Campanie de promovare a profesiei de polițist în rândul elevilor din Slobozia

Polițiștii ialomițeni au desfășurat joi, 26 octombrie a.c., o campanie de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare, dar și de a le ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2023, 15:30
(1724 vizualizări - 0 comentarii)


Urban SA Slobozia lansează proiectul «Epurarea Verde-plantare arbori în incinta Stației de Epurare a Municipiului Slobozia»

Urban SA Slobozia lansează proiectul «Epurarea Verde-plantare arbori în incinta Stației de Epurare a Municipiului Slobozia»

În toamna acestui an, Urban SA Slobozia va lansa proiectul «Epurarea Verde-plantare arbori în incinta Stației de Epurare a Municipiului Slobozia». Această acțiune de plantare a arborilor este primul proiect ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2023, 15:30
(2488 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 31 octombrie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile care sunt înregistrate în România pentru utilizarea regimului special pentru vânzarea la distanță ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2023, 12:50
(4655 vizualizări - 0 comentarii)


Exercițiu aplicativ, desfășurat de pompieri la Urziceni

Joi, 26 octombrie 2023, pompierii ialomițeni au desfășurat un exercițiu combinat de conducere cu forțe și mijloace în teren pentru gestionarea situațiilor de urgență produse de un accident rutier cu victime ...[citește_toată_știrea]

26 Octombrie 2023, 08:30
(1097 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședință de lucru a Colegiului Prefectural

Miercuri, 25 octombrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat ședința Colegiului Prefectural. În cadrul ședinței au fost dezbătute probleme de interes general ale județului. Printre acestea s-au ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2023, 16:14
(2472 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune a Protopopiatului Slobozia la Grădinița «Piticot» din Slobozia

Acțiune a Protopopiatului Slobozia la Grădinița «Piticot» din Slobozia

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din Slobozia, a desfășurat miercuri, 25 octombrie 2023, activitatea cu tema «Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou în mijlocul ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2023, 15:40
(2571 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Activități de prevenire a delincvenței juvenile la Liceul Pedagogic din Slobozia

Marți, 24 octombrie 2023, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au desfășurat activități în domeniul prevenirii delincvenței juvenile. Astfel, s-au ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2023, 15:30
(1702 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Național al Agriculturii/Slobozia: «Amintiri dulci de la Amara. Turismul balnear în stațiunea Amara-fragmente de memorie colectivă»

Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia invită publicul la vernisajul expoziției «Amintiri dulci de la Amara. Turismul balnear în Stațiunea Amara-fragmente de memorie colectivă» care va avea loc vineri ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2023, 14:10
(1010 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 octombrie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 octombrie 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

25 Octombrie 2023, 13:05
(4021 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Acțiune de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Acțiune de donare de sânge

Marți, 24 octombrie 2023, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o acțiune de donare de sânge la sediul Grădiniței cu Program Normal din localitatea ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2023, 16:05
(1605 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: 8 permise de conducere reținute, 6 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 66 mii de lei

În perioada 23-24 octombrie 2023, polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 90 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2023, 14:10
(2157 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Normele de aplicare referitoare la venitul minim de incluziune, diseminate la nivelul administrației locale

Instituția Prefectului Ialomița: Normele de aplicare referitoare la venitul minim de incluziune, diseminate la nivelul administrației locale

Marți, 24 octombrie 2023, Instituția Prefectului Județul Ialomița a organizat o ședință de informare a autorităților publice locale (primari, secretari și asistenți sociali) cu privire la normele de aplicare ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2023, 13:35
(2193 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Marți, 24 octombrie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, în cadrul căreia au fost dezbătute propunerile a 20 de Comisii locale de fond ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2023, 13:20
(2151 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție apă potabilă din Fetești se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la rețeaua existentă. În vederea realizării acestor operațiuni, RAJA Constanța va întrerupe ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2023, 14:35
(887 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița recrutează candidați pentru școlile postliceale MAI

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează recrutarea și selecția candidaților pentru admiterea în cadrul unităților de învățământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2023, 13:25
(2147 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 5 7 8 9 437 438
Ultimele comentarii
Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Atentie! în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Alex_Nedea în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro 2 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Mihai în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Vasile de la Fetești în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Iosif în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Tanța în Compania Națională de Investiții construiește un cămin cultural în comuna Dridu de Avocat în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Aneta în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Grivițean în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Eu Franț în Meritau mai mult 6 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» un părinte în Consiliul Județean Ialomița extinde termenele de implementare ale proiectelor europene pacanele în Grad de absorbție a fondurilor europene de 68,65% la Consiliul Județean Ialomița Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Marcela în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» DAN în Slobozia: Pește confiscat de polițiști Unul în Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița sa te an în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...