Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA explică majorarea facturilor în luna decembrie 2023

Umor involuntar pe banii slobozenilor

Urban SA explică majorarea facturilor în luna decembrie 2023

În luna decembrie 2023, costurile apei furnizate slo­bozenilor de către Urban SA au explodat generând nemul­țumiri. Operatorul regional ialomițean a încercat să ex­plice situația invocând «magia» Sărbătorilor de Crăciun. «Acest lucru se datorează atât numă­rului mai mare de zile libere din perioada Sărbăto­rilor, cât și obiceiurilor specifice acestei perioade a anului» se arată într-un comunicat remis pu­blicității. Conform Normelor de repartizare a consumului de apă emise de ANRSC, baremurile orientative pentru deter­minarea în sistem paușal pentru «imobilele cu instalații interioare de apă și canalizare, cu preparare locală a apei calde menajere nu pot depăși 6,3 mc/persoană/lună».

Sfidare pe banii consumatorilor casnici Dublarea tarifelor pentru apa pota­­bilă furnizată de operatorul regional Urban SA Slobozia a generat un val de nemulțumiri la ni­velul întregului județ. În luna decembrie însă, la cei 15,15 lei/mc de apă, fur­nizată, colectată și epurată, s-au adăugat pentru fiecare dintre consumatori între 5 și 15 mc de apă «la paușal». Într-un comunicat remis publicității, pe un ton pendulând între cinism și umor involuntar, Urban SA a explicat astfel situația: «Este posibil să constatați un consum peste media obișnuită pentru luna decembrie. Acest lucru se datorează atât numărului mai mare de zile libere din perioada Sărbătorilor, cât și obiceiurilor specifice acestei perioade a anului. Folosirea sporită a apei pentru curățenie, gătitul unor mese festive și primirea oaspeților, sunt factori care pot contribui la creșterea consumului. Pe lângă toate acestea, este important de precizat faptul că în luna decembrie perioada de facturare a fost mai lungă decât în alte luni datorită încheierii anului fiscal, consumul incluzând perioada dintre 15-20 ale lunii, până pe 31.12.2013. (...) Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare și vă dorim un an 2024 plin de bucurii!».

Normativele există ca să fie încălcate Comunicatul Urban SA Slobozia, postat și pe rețelele de socializare, a fost întâmpinat de un val de comentarii negative. «Jalnici! Penibili! Nesimțire crasă! Care ești tu mă, ăla care ai scris prostia asta? Cum poți să-mi spui mie că am stat acasă mai mult, că m-am spălat mai mult și am spălat mai multe vase că au venit musafirii de Sărbători?» susține Iulian Voicu. «Toată vara am plătit 2 persoane câte 250-360 lei când nu aveam instalația trasă individual și acum să constat că plătesc fix la fel!» explică Gabriela Radu. «Nimeni nu gătește cu apa menajeră de la Urban așa că ceva e putred aici!» apreciază Mariana Constantin. Și exemplele pot continua, căci numărul comentariilor postate în decurs de o săptămână a depășit 200. Interesant în context ar fi însă de remarcat modul în care Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice reglementează «paușalul». Conform Normelor de repartizare a consumului de apă emise de ANRSC baremurile orientative pentru determinarea în sistem «paușal», «imobilele branșate și racordate la rețeaua de apă și canalizare, cu cișmele amplasate în curți nu poate depăși 2,4 mc/persoana/lună», iar pentru «imobilele cu instalații interioare de apă și canalizare, cu preparare locală a apei calde menajere nu pot depăși 6,3 mc/persoană/lună».

Paradoxurile facturilor Urban SA Slobozia
La starea de fapt expusă mai sus, ar trebui adăugate și reclamațiile consumatorilor care s-au branșat individual, la îndemnul reprezentanților Urban SA Slobozia. Florian Istrate, branșat recent, susține că prima factură emisă de Urban SA după branșarea individuală a fost mai mare ca factura emisă la comun: «Am o factură de 16 mc pentru două persoane... Asta în condi­țiile în care nu gătim cu apă de la robinet! Nici cafeaua nu o fac cu apă de la chiuvetă, că îi strică gustul. M-am interesat... Piscină dacă aveam și nu plăteam atât!». Creșterea numărului de metri cubi de apă facturați în cazul branșărilor individuale este inexplicabilă în con­dițiile în care directorul ge­neral al Urban SA Slobozia, Adrian Stoicescu, a susținut public necesitatea branșării individuale «pentru a se plăti strict cât se consumă». Informația a fost diseminată către consumatori în luna septembrie 2023, în cadrul unei conferințe de presă, Adrian Stoicescu susținând atunci că branșarea individuală este singura soluție posibilă pentru dimi­nuare costurilor facturilor: «Vom continua acest proces ca singură soluție posibilă pentru a furniza apa conform așteptărilor populației!» declara la momentul respectiv directorul general al Urban SA Slobozia.

30 Ianuarie 2024, 15:05 (16823 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
«Susținem branșarea individuală! „Paușalul“ este cancerul Sloboziei!»
Beneficiarii Urban SA Slobozia cer explicații privind calcularea facturilor

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(13 Februarie 2024, 10:17)
@IAUR, problema principala este ca apa NU este potabila. Scrie clar in avizul de la DSP, negru pe alb. Asa ca nu ne mai aburi ca se trateaza apa pentru a fi potabila, si de aceea este scumpa. Este scumpa pentru ca Urban este prost condusa (asa a fost mereu). Pretul mare ascunde foarte multe: incompetenta, interese politice (de la firmele distribuitoare de apa plata la bidon, pana la marii poluatori carora le "subventionam" noi epurarea apelor uzate, mascata sub diverse forme in contabilitate), opozitia la schimbare etc. Inteleg ca tu ai vreun interes, dar fa-l si tu "mucles", nu incerca sa ne prostesti asa pe fata. Personajul din imagine (pe care nu-l recomanda nici vocea si nici talentul) are singurul scop perpetuarea acestor interese. Asa a fost mereu si asa va fi in continuare, indiferent cat de convingator incearca el sau tu sa fiti.
Serbu Radu:
(11 Februarie 2024, 15:12)
IN CAZUL CIND AVEM CONTORIZARE SEPARATA SI SE FACTUREZA MAI MULT INTR-O LUNA SE VA RECUPERA LUNA URMATOARE, DECI O SA PLATIM MAI PUTIN DECIT AM CONSUMAT.
CRED CA ESTE DESTUL DE CLAR NU ARE CUM SA NE FURE,DAR DACA VA PUNE MAI PUTIN CA INDEX VA BUCURATI ? ,ASA ESTE ?, NU STIATI CA LUNA URMATOARE SE VA ADAUGA SI RESTUL DE M.C.
lAUR:
(3 Februarie 2024, 17:49)
Pentru acele persoane care considera ca platesc mult pe ceva ce nu au consumat , un scurt joc :
Azi 3.02.24 (cand scriu asta) luati seama la numerele pe care le aveti acum pe apometru (apometrul standard de apartament este format din 8 cifre , primele 5 "negre" sunt mc si ultimele 3 "cu rosu" sunt litri) si comparatile cu cele care o sa fie peste 30 de zile. Pretul apei in Slobozia este 8.58 ron/mc si canalizarea 6.57 , impreuna 15.15 ron . Dar slobozeanu (vesnic nemultumit) vrea apa ieftina cand toata apa la nivelul baraganului este in mare parte nepotabila si trebuie tratata ca Gigel sau Floricica sa comenteze aiurea pe internet. Sunteti penibili.
Mary :
(1 Februarie 2024, 03:21)
Prețul la apa nepotabilă, care se vrea a fi potabilă, este cel mai mare din țară. Din, România! Dacă nu pricepeți. Orice justificare este tardivă. Apa cărată cu cisterna și tot era mai ieftină. Știți doar să mințiți și să vă luați salariile. Sunteți niște oameni de nimic. Zero barat!
bsorin:
(31 Ianuarie 2024, 18:54)
Pai cine sa citeasca corect contoarele ?
Niste batranei care trebuiau sa fi iesit de mult la pensie ? 
Mai demult era un articol despre pensionarii din Urban : acum nu stiu cine dezinforma , dar aflati ca nimeni , dar absolut nici un pensionar nu a plecat !!!
Incredibil ? Mergeti la sediu lor si convingeti-va !!!! Sunt tot acolo bine mersi in aceeasi formatie si in acelasi efectiv !!!
Oarece cine ii tine ? ....
Si va mai mirati de ce sunt facturile mega-expandate ....
Cetățean:
(31 Ianuarie 2024, 17:54)
Am citit acum citeva zile despre orașul Buzău că plătește cel mai mare preț 10 lei mc de apă, de fapt slobozeni plătesc cel mai mare preț 15 lei mc,noi plătim cel mai mare preț pe apă menajeră. Cei care citesc contoru de apă mai adaugă ceva în plus, dar nu în minus,ar trebui să meargă la oftalmolog. Domnilor de la urban de ce să plătesc ce a ce nu consum? Cumpăr bidoane de apă pentru gătit și băut așa cum o fac toți slobozeni. Opriți hoția! 
'nemultumitu:
(31 Ianuarie 2024, 13:43)
Stiti ce-a zis Einstein - totul este relativ!. Probabil, pentru salariile mari pe care le au cei de la Urban , tariful pus pe apa pare maruntis. Nu se gandesc la cei care abia supravietuiesc cu pensia si salariul minim, nu se gandesc la cei cu copii , nu se gandesc decat cum sa ne jecmaneasca mai mult .Platim scump incopetenta celor din institutii. E un fel de energie verde pe care o platim in avans  ca sa se faca investitii in acest sens. Dar nu se face nimic. Asa si cu apa. Am platit pentru o statie nefunctionala, am platit pentru foraje cu apa neconforma ,acum platim in avans pentru o alta statie. O nebunie bazata pe toleranta poporului nostru . Poate ar trebui niste proteste ca in Franta atunci cand sesizam ca suntem atat de ....exploatati ,pur si simplu.
Daria:
(31 Ianuarie 2024, 12:26)
Niste hoti,au facut intentionat sa aibe bani in ianuarie, sunt multe nereguli, ar trebui ca organele abilitate sa se autosesizeze si sa faca controale in aceasta societate Urban, pe factura scrie perioada de facturare 1.12- 31.12 dar in realitatea ei au facturat 7 saptamani, nu este un furt ? De ce nu se trece pe factura intervalul pentru care se plateste. Sa ai un consum in general de 14 m3 si sa vină 23 m3 in decembrie.
Adrian :
(31 Ianuarie 2024, 01:20)
Sunt foarte scumpe lăturile pe care le primim la robinet. Care sunt criteriile de numire a directorilor? Concursuri trucate și verificări SRI? Cred că suntem campioni la cumpărat apă îmbuteliată pe țară!! Politica această este falimentară.
Adrian :
(31 Ianuarie 2024, 01:18)
Sunt foarte scumpe lăturile pe care le primim la robinet. Care sunt criteriile de numire a directorilor? Concursuri trucate și verificări SRI? Cred că suntem campioni la cumpărat apă îmbuteliată pe țară!! Politica această este falimentară.
Ion Ion:
(30 Ianuarie 2024, 23:40)
in primul rand nu stiu de ce in articol se aduce vorba de pausal....???? Slobozia nu are pausal, toata lumea e contorizata....exista aparate de masurat la toti cei care au contract cu Urbanul....articolul conduce catre altceva (...)
Fred:
(30 Ianuarie 2024, 22:13)
Așa se întâmplă când există monopol,când nu este concurență de nicio culoare…
Incompetentii sloboziei:
(30 Ianuarie 2024, 21:28)
Domnule director cu toată stima faceți un bine acestei comunități și dați vă demisia cu efect retroactiv. Sunteți un personaj depășit din orice punct de vedere. Explicați mi și mie următoarea situație: creșteți prețurile la apă lunar, nu plătim cat consumăm (ci mult mai mult ca sunt pierderi pe care le împărțiți tot la noi, consumatori), iar flota de autoturisme (colantate, ca na..) crește pe zi ce trece? Spuneți ne, nouă, muritorilor de rând, câte sute de mașini aveți, câți bani cheltuiți cu combustibilul în interes personal. Numai autoturisme noi. Toți angajații au câte 2 mașini de serviciu. Parcările Supermarketurilor sunt pline de mașini colantate cu urban. Spune ți ne va rugăm, cumva în interes de servici? Slobozia, ne merităm soarta! Ați ținut morțiș să luați sediul din mb uri, dar profesionalismul și munca prestată nu fac nici cat un container din osb 4x4. Rușine
Veverita:
(30 Ianuarie 2024, 21:12)
Paradoxal, noi, cetățenii ne agitam, comentam, ne toci nervii cu salariații URBAN care habar nu au de ce,, se agita" lumea - pentru ca tot ne invita sa ne ducem sa depunem sesizări la sediu sau pe pagina lor care culmea... Ce sa vezi? Nu poți sa postezi!! DECI SUNTEM SFIDATI FĂRĂ PIC DE RUȘINE!!! Bransarea individuala?? O alta găselniță de a scoate bani de la noi prin,, amabilitatea lor de a se ocupa DIRECT"LEGEA NU NE Obliga-sa facem acest lucru!!! S. O. S. CONSILIUL JUDEȚEAN!!! LA DUMNEAVOASTRĂ NU SE AUDE??? NU SE VEDE?? NU SE SIMTE?? (sau trebuie sa așteptăm campania electorala???)
Vio:
(30 Ianuarie 2024, 19:55)
Surprinzător, cei inscaunati la Urban, au motivat că "se vor regla consumurile" la ianuarie '24. Mai crede cineva în SC Urban? Din p.m.v, să plece toți din locația aia. M-a plimbat un salariat /stând pe fotoliu, 2 săptămâni pt o adeverința că am apartamentul în proprietate, din 1986. Se elibera adev.din baza de date din calculator. Pentru moliile astea plătim cu vârf și îndesat. Rușine

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
03 Mar 2024
45 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Acțiunea «BLOCADA» pe străzile din Fetești

Joi, 29 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă pe străzile din municipiul Fetești. Acțiunea s-a numit «BLOCADA» și a avut ca scop menținerea ordinii și liniștii ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 12:10
(661 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița are 24 de școli înscrise în Programul Național «Masă Sănătoasă»

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează faptul că Programul Național «Masă Sănătoasă» este funcțional și în județul nostru ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:50
(568 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campanie de vizare a carnetelor de rentă viageră agricolă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii vor solicita viza anuală, î ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:00
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

29 Februarie 2024, 17:50


IPJ Ialomița: Conducea un autoturism neînmatriculat

Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Maia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat. Joi, 29 februarie a.c., acesta a fost ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 14:10
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Cercetat penal pentru că și-a agresat soția

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 28 februarie a.c, cu privire la faptul că o femeie de 26 de ani, din Bordușani, ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani. Î ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:50
(527 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1603 elevi s-au înscris la Simularea examenului de «Bacalaureat 2024»

În perioada 4-7 martie 2024 și în județul Ialomița se desfășoară Simularea Examenului de «Bacalaureat 2024». Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:40
(997 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 1,96 milioane de lei, în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna ianuarie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 1,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:30
(529 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată cu cel puțin două săptămâni. În acest ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 10:50
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Miercuri, 28 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Ordinea de zi a ședinței Colegiului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:35
(691 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, reținut de polițiști pentru 24 de ore

În cursul zilei de marți, 27 februarie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Coșereni, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:20
(608 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România». Exercițiu de alarmare la Slobozia!

La 28 februarie se sărbătorește «Ziua Protecției Civile din România», dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr.468», a ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 08:35
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

27 Februarie 2024, 18:25


USR cere Guvernului și RA-APPS documente și explicații cu privire la milioanele de euro care s-au investit în «Palatul împăratului»

Deputatul USR Mihai Badea a adresat Premierului României, Marcel Ciolacu, secretarului general al Guvernului, Mircea Abrudean, și șefului RA-APPS, Marius Grăjdan, o interpelare și o solicitare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 15:20
(641 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Declarației D406

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunerea a D406-declarația informativă SAF-T. Declarația ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 14:30
(977 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Elevii de la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, au dobândit competențe de implicare civică ca urmare a desfășurării proiectului «TechBintZi». Timp de 2 ani ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 11:05
(620 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 24 februarie a.c., în jurul orei 22,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Țăndărei, care conducea ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 13:35
(923 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în satul Bordușelu. Au ars aproximativ 70 baloți de plante furajere, cauza probabilă ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 11:15
(669 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 438 milioane de lei ajung în conturile beneficiarilor de ANT-sector vegetal și înverzire PD-04, Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că vineri, 23 februarie a.c., a autorizat la plată alți 55141 beneficiari ai Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) în sectorul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 09:40
(742 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(669 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(1008 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(373 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendă de 12600 de lei pentru abateri la regimul silvic

Polițiștii din Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești, au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 15:50
(387 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale!»

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 12:20
(878 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: A început procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectorului vegetal, pentru anul 2023

MADR a demarat procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) sector vegetal, an de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin. « ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:50
(401 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, joi 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind impozitul ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:30
(338 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul bovine de carne/bubaline

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește potențialilor beneficiari că, până la data de 21 februarie 2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 14:25
(755 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ialomița: Posibil drogați, băuți și fără permise, la volan

Marți, 20 februarie 2024, polițiștii din Platonești au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Țăndărei, în vederea verificării documentelor personale precum și ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 12:40
(822 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 207

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul de depunerea a Declarației informative privind impozitul reținut la ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 10:30
(486 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Conducea o mașină neînregistrată

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:40
(529 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ionel în de-ale noastre​​​​​​​ Elena în Slobozia: Enoriașă «certată» că a făcut milostenii #pasajladrajna în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Cornel în Rețea de canalizare în satul Lăcusteni Daniel în Control «politic» la Școala Gimnazială din Andrășești Locuitor din slobozia în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Pentru OM în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Orlando în «Rău-platnicii» l-au demis pe directorul Serviciului Public de Salubrizare Maturitate în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 februarie 2024 OM în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Cetatean în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 Gigel în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Locuitor din Slobozia în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Gigel în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 Alegator în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» casă Sărățeni în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 februarie 2024 alegator în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Florentia: în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar! ion în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar!

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...