Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Susținem branșarea individuală! „Paușalul“ este cancerul Sloboziei!»

Adrian Stoicescu, director general Urban SA

«Susținem branșarea individuală! „Paușalul“ este cancerul Sloboziei!»

Majorarea costurilor facturilor emise de Urban SA în luna decembrie 2023 a generat un val de nemulțumiri la nivelul Sloboziei. Adrian Stoicescu, directorul general al societății, susține că facturile respective reflectă consumul aferent perioadei 15 noiembrie-31 decembrie 2023 și că în luna ianuarie 2024 se vor înregistra scăderi semnificative. De asemenea, susține Adrian Stoicescu, firma susține activ branșarea indivi­duală, proces inițiat încă de la sfârșitul anului 2021: «„Paușalul“ este cancerul Sloboziei! Susținem branșarea individuală ca singură soluție de reducere a costurilor facturilor pentru apă. Iar sistemul de rate lunare pe care îl promovăm este o confirmare că nu facem declarații fără acoperire!».

Ultima factură acoperă 45 de zile Valul de nemulțumiri generat de ma­jorarea valorii facturilor pentru perioada 15 noiembrie-31 decembrie 2023 determină conducerea Urban SA să aducă o serie de precizări publice privitoare la această situație: «Avem 3 tipuri de contracte cu beneficiarii individuali... Primul vizează casele, al doilea vizează branșa­mentele individuale, iar al treilea Aso­ciațiile de Proprietari. Pentru toate aceste tipuri de contracte, perioada de facturare la sfârșitul acestui an a fost de 45 de zile! Nu este decizia noastă, este o obligație fiscală. O practică anuală impusă de le­gislație... Și până acum nimănui nu i-a păsat pentru că prețul apei a fost mai mic! La sfârșitul anului 2023 însă, în condițiile majorării impuse de ANRSC, creșterile de preț au fost remarcate în facturi. Voi continua să repet fără să obosesc: factu­rile emise de către Urban SA permit verificarea încrucișată a consumului înregistrat de apometre! Dacă oricare dintre consumatorii care se consideră prejudi­ciat face o sesizare, societatea noastră poate verifica punctual situația...».

Blestemul «paușalului» poate fi rupt O altă problemă de interes pentru be­neficiarii serviciilor Urban SA o repre­zintă «paușalul». Poziția Urban SA în această privință este publică încă de la sfârșitul anului 2021, când firma a decis să redevină un jucător activ pe piața branșamentelor individuale. În context, reamintim că miza acestui proces o re­prezintă recuperarea unor debite istorice la nivelul proprietarilor de apartamente din Slobozia, a căror valoare depășește și la acest moment 7 milioane de lei. Adrian Stoicescu susține că Urban SA nu are niciun interes în perpetuarea sistemului «paușal», acesta reprezentând «o tu­moră socială». «Încă un lucru pe care nu voi înceta să îl repet: Urban SA nu taxează în sistem „paușal“! Contractul nostru este cu Asociația de Proprietari. Și, aparent, această situație ar trebui să ne convină... Dar nu ne convine! Nu vrem să mai existe niciun beneficiar în Slobozia care să fie taxat în sistem „paușal“. Susținem branșarea individuală! „Paușalul“ este cancerul Sloboziei! Mai mult decât atât, informăm și pe această cale proprietarii de apartamente că, la solicitarea Asociației, avem obligația legală de a schimba în maxim 20 de zile apometrele exterioare. Nu vrem să facturăm niciun metru cub de apă care nu este consumat!» susține Adrian Stoicescu.

Slobozia are nevoie de Asociații de Proprietari funcționale Indiferent de soluțiile agreate de către beneficiarii serviciilor de apă ai Urban SA, aceștia vor continua să se confrunte cu problemele de legalitate generate de lipsa Asociațiilor de Proprietari. Conform estimărilor oficiale, din cele aproximativ 430 de Asociații de Proprietari din Slobozia, cam o treime nu sunt funcțio­nale sau nu au personalitate juridică. În aceste condiții, Adrian Stoicescu face un apel public către Primăria Slobozia pentru a susține un proces de coagulare a unor Asociații pu­ternice, capabile să reprezinte legal și eficiet beneficiarii în relația cu Urban SA. «Încercăm încă de la preluarea societății să identificăm soluții pentru Asociațiile nefuncționale... Dar progresele noastre sunt mici, iar sprijinul administrației locale insuficient pentru a înregistra rezultate reale. Profit de ocazie pentru a face un nou apel public la primarul Dragoș Soare pentru a identifica o soluție comună! Este în interesul administrației locale ca orașul să aibă Asociații de Proprietari puternice și responsabile, care să repre­zinte corect interesele proprietarilor de apartamente. Și, în același timp, e nevoie ca slobozenii să înțeleagă faptul că numai împreună pot realiza acest obiectiv comun!» a precizat Adrian Stoicescu, directorul general al Urban SA Slobozia.

10 Februarie 2024, 12:20 (5777 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Ialomița a băut apă «cu depășiri ale parametrilor de potabilitate»
Investiții punctuale în rețeaua de apă și apă uzată a orașului Slobozia
Apă și canalizare pentru blocurile și casele Sloboziei
Urban SA explică majorarea facturilor în luna decembrie 2023
Beneficiarii Urban SA Slobozia cer explicații privind calcularea facturilor

Comentariile cititorilor:


Hidrolog:
(18 Februarie 2024, 12:53)
Am auzit că se comunică de la asociațiile de locatari sumele de plată pe ultima lună. Niște broscuțe oneste au orăcăit că nota de plată la apă e horror!!! S-ar părea că unele apartamente au piscină în sufragerie, de vreme ce diferențele de apă rece sunt de 10MC. Uite așa se epuizeză pânza freatică, cu diferențele de apă rece, care precis vor totaliza vreo câteva jde mii de MC doar pe o lună (de iarnă!!!).
Marin Constantinescu:
(14 Februarie 2024, 09:06)
Culmea ca jumatate din apa se duce la subsoluri, Slobozia pluteste in mizerie. Sa ne spuna ritmul de lucru al echipelor de curatenie la subsol, daca listele de asteptare sunt la nivelul anului 2022, in conditiile in care lucrarile se fac pe banii nostri.
Constantin:
(14 Februarie 2024, 08:06)
Mințiți. Pt luna dec și nov 45 de zile, două persoane bătrâni 12 m3 iar pt ian două săptămâni 11m3. Ceva nu e în regula, undeva dă cu virgulă. 
Curiosul :
(14 Februarie 2024, 03:03)
La câtă tehnologie este in lumea asta,noi trebuie să  gaurim stricam apartamentele, poate nu a-ți auzit ca sunt acontoare,apometre,inteligente,care se pot sincroniza cu un apometru general, gen,scara ,desi per bucata sunt un pic cam scumpe per ansamblu se iese mai ieftin,apropo de ce Engie a inceput montarea contoarelor inteligente din banii lor.La ce preț avem la apă Urbanul le amortizează într-un an,dar na ne trebuiesc mașini, lefuri si prime plus locuri călduțe pentru sinecuri, consumatorii sa se ducă pe apa sâmbetei dacă  nu,s uniți.
Veverita:
(13 Februarie 2024, 09:20)
Doamne, cum puteți sa ne mințiți pe fata??? Nu este adevărat ca,, nu aveți voie sa citiți pentru verificare, apometrele din locuinte"!!! Scrie clar în lege ca aveți voie (dacă considerați ca de aici sunt pierderile) Cum adică? Administratorii fac facturile de plata și trec pausalul??? Pai, nu tocmai ce ați spus că Urban verifica și deține controlul???  Când O SA PRICEPEȚI  CA NU AVEM DE CE SA PLĂTIM PAUSAL  DACĂ SUNTEM TOȚI CONTORIZATI !!!!!??? De ce mințiți ca este obligatoriu bransarea individuala când Legea  nu ne obliga?? Numai ca vreți sa va mai luați niște bani de la noi cu cosțul branșamentului???  Ne și zugrăviți și reparații în urma???? Chiar sunteți DE VISE RELE!!!! 
Contabil:
(12 Februarie 2024, 21:50)
Zice bine doamna Nicoleta! Indexul de la apometrul de scară ar trebui să fie afișat pe tabelul lunar cu sumele datorate de fiecare apartament! Dacă nu lunar, măcar din 3 în 3 luni, ca să avem și noi, sclavii de la apartament un minim control! De curiozitate, când o să se renunțe la discriminarea tipic comunistă intre a trata diferit pe ăia de la case față de ăia de la bloc???

Dar, nu face nimic! Don director e pus pe treabă, și-a sumetecat mânecile cămășii albe și e gata să ia în mâini cheia franco-engleză ca să mai instaleze un racord individual!
Vai de mama ei de logică, TOATE racordurile de apă din slobozia sunt individuale, că toți, case +apartamente avem apometre pe țevi!

Don director, am o veste bună pentru dvoastră - dacă prind fro mașină pe care scrie Urban sau cu secvența de înmatriculare ILnnAPA pe la hipermarketuri, platforme comerciale, vile personale, etc. - i make(stilul Viorica D!!!) a foto și hop la domn primar, gazete, etc. Viitorul sună bine, da???
Nicoleta :
(12 Februarie 2024, 20:47)
Domnule director, ar trebui să mai reduceți din personal și pe cel rămas să-l instruiți. Aveți birourile pline de oameni care te trimit de la unul la altul fară sa îți de-a un răspuns pertinent. Am ajuns să plătim pentru o apă menajeră mai mult decât la gaze pe timpul iernii Va bateți joc de noi, ne trimiteți la asociațiile de proprietari iar asociațiile ne spun că nici măcar nu le comunicați indexul de la scară. Nu primim nici măcar facturile. Să vă fie rușine! Nu uitați că sunteți plăți din banii noștri!
@Arhimede:
(12 Februarie 2024, 16:53)
Istetule, emiteti facturile așa cum trebuie...nu după cum estimați voi, daca tot ne-ați obligat să ne branșăm individual...lăsați poveștile cu spălatul de sarbatori...și puneti-le un cod de bare valabil...dar e prea mult pentru voi...va place așa ..cu lucrurile neclare...o amețeală totala ..că sa puteti face aranjamentele...sunteți de tot râsul...pe banii noștri...nu aveți argumente...rusine...
Arhimede:
(12 Februarie 2024, 15:23)
N-a primit nimeni factura pt luna ianuarie? Nu se observa ca e mai mica decit de obicei pt ca intervalul de citire a fost mai mic si deci compenseaza factura pt decembrie care a fost mai mare? Ziceti, nu va sfiiti.
Doru:
(12 Februarie 2024, 13:09)
Mintit si furat, ai dreptate. Mie mi s-au adaugat in plus 9 metri cubi fata de cat am consumat initial luna aceasta. Dar nu-i nimic, stiu ce e de facut. Cat de curand va urma si la noi ceea ce s-a vazut la societatea de apa din Prahova, care e administrata tot de CJ. Apoi umreaza votul. Ei nu-si dau seama ca mai mult enerveaza oamenii cu aceasta comasare. Daca la locale as fi votat omul,indiferent de partid, acum, numai de-al naibii voi vota ce stiu ca urasc ei cel mai mult.
Andrei:
(12 Februarie 2024, 12:04)
Mai faceți un punct sau două pentru încasarea banilor datorați pentru apa scumpă și-npuțită.
Apropo de grafic:
(12 Februarie 2024, 11:42)
In graficul tarifelor cu preturile apei ale operatorilor regionali, don'director Urban a strecurat si pretul din Slobozia fara sa mentioneze insa ca apele celorlati operatori sunt potabile iar a Sloboziei este menajera. Daca vrea sa ne contrazica, sa publice periodic buletinul de analize privind potabilitatea. Hai, curaj, don' director!
Nicu:
(12 Februarie 2024, 01:43)
Am fost la sediul urba cu ceva treabă și am cerut un pahar de apa ,erau 42 °afară,și ki au spus ca nu au ca nu le a venit comanda de apă! Ei nu beau apa potabila de la robinet???
Mary :
(12 Februarie 2024, 00:29)
URBAN S.A. este cancerul Sloboziei. Să vă fie rușine cu cel mai mare preț pe mc la apă nepotabilă. 15 lei!! Aveți o atitudine de batjocură la adresa locuitorilor ce vă tolerează ineptiile. Vă susțineți punctul de vedere de parcă voi ați inventat apa caldă și roata, iar postul de director este ocupat pe viață. Impotența voastră managerială se transpune în fiecare zi în grija fondurilor pe care le cerșiți fără nicio finalizare de ani de zile. Slobozenii s-au săturat să vă plătească serviciile voastre și să care apa de băut cu bidoanele. Poate că inteligența artificială ne va ajuta, cât mai curând, să rezolvăm probleme, iar URBAN S.A. să rămână o amintire tristă. Nu vă rămâne decât să vă căutați de muncă. Sictir!
Mintit si Furat:
(11 Februarie 2024, 22:32)
Cumetre nu mai minti ! Am trasa alimentare separata cu cativa ani inainte sa devii mata director (pus politic, desigur) pana in luna decembrie cat consumam atat plateam. In factura din luna decembrie s-a facturat si incasat cu 4 m.c. mai mult decat era in realitate. Toti vecinii si cunoscutii mei acuza URBAN ca facturile le-au fost incarcate cu cel putin 4-5 m.c. Asta inseamna cateva zeci de mii de m.c. facturati in plus la nivelul intregului oras (pardon comuna cu blocuri) Slobozia. Adica hotie (nu aveati dreptul si nu aveti nicio justificare) ceea ce declarati public sunt minciuni !  
Multumesc Independent (sper sa fie lasat acest mesaj).
Apropo stimata administratie a comunei cu blocuri Slobozia, ne vedem la alegeri ........ ca dupa se pare ca nu ne mai vedem !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Luni 04 Mar 2024
39 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Acțiunea «BLOCADA» pe străzile din Fetești

Joi, 29 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă pe străzile din municipiul Fetești. Acțiunea s-a numit «BLOCADA» și a avut ca scop menținerea ordinii și liniștii ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 12:10
(661 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița are 24 de școli înscrise în Programul Național «Masă Sănătoasă»

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează faptul că Programul Național «Masă Sănătoasă» este funcțional și în județul nostru ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:50
(568 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campanie de vizare a carnetelor de rentă viageră agricolă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii vor solicita viza anuală, î ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:00
(522 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

29 Februarie 2024, 17:50


IPJ Ialomița: Conducea un autoturism neînmatriculat

Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Maia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat. Joi, 29 februarie a.c., acesta a fost ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 14:10
(532 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Cercetat penal pentru că și-a agresat soția

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 28 februarie a.c, cu privire la faptul că o femeie de 26 de ani, din Bordușani, ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani. Î ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:50
(527 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1603 elevi s-au înscris la Simularea examenului de «Bacalaureat 2024»

În perioada 4-7 martie 2024 și în județul Ialomița se desfășoară Simularea Examenului de «Bacalaureat 2024». Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:40
(1002 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 1,96 milioane de lei, în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna ianuarie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 1,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:30
(533 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată cu cel puțin două săptămâni. În acest ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 10:50
(546 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Miercuri, 28 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Ordinea de zi a ședinței Colegiului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:35
(707 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, reținut de polițiști pentru 24 de ore

În cursul zilei de marți, 27 februarie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Coșereni, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:20
(612 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România». Exercițiu de alarmare la Slobozia!

La 28 februarie se sărbătorește «Ziua Protecției Civile din România», dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr.468», a ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 08:35
(553 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

27 Februarie 2024, 18:25


USR cere Guvernului și RA-APPS documente și explicații cu privire la milioanele de euro care s-au investit în «Palatul împăratului»

Deputatul USR Mihai Badea a adresat Premierului României, Marcel Ciolacu, secretarului general al Guvernului, Mircea Abrudean, și șefului RA-APPS, Marius Grăjdan, o interpelare și o solicitare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 15:20
(648 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Declarației D406

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunerea a D406-declarația informativă SAF-T. Declarația ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 14:30
(977 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Elevii de la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, au dobândit competențe de implicare civică ca urmare a desfășurării proiectului «TechBintZi». Timp de 2 ani ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 11:05
(627 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 24 februarie a.c., în jurul orei 22,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Țăndărei, care conducea ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 13:35
(924 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în satul Bordușelu. Au ars aproximativ 70 baloți de plante furajere, cauza probabilă ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 11:15
(672 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 438 milioane de lei ajung în conturile beneficiarilor de ANT-sector vegetal și înverzire PD-04, Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că vineri, 23 februarie a.c., a autorizat la plată alți 55141 beneficiari ai Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) în sectorul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 09:40
(745 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(674 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(1014 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(388 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendă de 12600 de lei pentru abateri la regimul silvic

Polițiștii din Fetești, împreună cu specialiștii din cadrul Ocolului Silvic Fetești, au desfășurat acțiuni pe linia verificării modului de respectare a legislației privind circulația, depozitarea ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 15:50
(391 vizualizări - 0 comentarii)


USR: «Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale!»

Liderii USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 12:20
(882 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: A început procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectorului vegetal, pentru anul 2023

MADR a demarat procesul de autorizare la plată a Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) sector vegetal, an de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin. « ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:50
(403 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 205

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, joi 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind impozitul ...[citește_toată_știrea]

22 Februarie 2024, 10:30
(338 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții pentru susținerea crescătorilor din sectorul bovine de carne/bubaline

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește potențialilor beneficiari că, până la data de 21 februarie 2024 inclusiv, se depun cereri de solicitare aferente schemei de ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 14:25
(756 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ialomița: Posibil drogați, băuți și fără permise, la volan

Marți, 20 februarie 2024, polițiștii din Platonești au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Țăndărei, în vederea verificării documentelor personale precum și ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 12:40
(825 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 207

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul de depunerea a Declarației informative privind impozitul reținut la ...[citește_toată_știrea]

21 Februarie 2024, 10:30
(490 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Conducea o mașină neînregistrată

Luni, 19 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic o tânără, în vârstă de 24 de ani, din Călărași, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

20 Februarie 2024, 15:40
(534 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ionel în de-ale noastre​​​​​​​ Elena în Slobozia: Enoriașă «certată» că a făcut milostenii #pasajladrajna în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Cornel în Rețea de canalizare în satul Lăcusteni Daniel în Control «politic» la Școala Gimnazială din Andrășești Locuitor din slobozia în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Pentru OM în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Orlando în «Rău-platnicii» l-au demis pe directorul Serviciului Public de Salubrizare Maturitate în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» spațiu comercial de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 februarie 2024 OM în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Cetatean în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 Gigel în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Locuitor din Slobozia în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Gigel în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 Alegator în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» casă Sărățeni în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 februarie 2024 alegator în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Florentia: în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar! ion în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar!

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...