Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

După un prejudiciu de 49 milioane de lei

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

Cel mai vechi CAR din județul Ialomița, CAR Învățământ Slobozia, este implicat într-un imens scandal pu­blic după ce trei angajate ale instituției au creat o schemă de înșelă­ciune piramidală, de tip «Caritas». Este vorba despre directorul econo­mic Margareta Dicieanu, contabila Mădălina Nicoleta Akdeniz și casiera Marinela Tinca. Acestea ar fi creat în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți lăsându-i pe deponenți să creadă că vor beneficia, pentru sumele depuse, de dobânzi mult mai mari decât cele oferite de instituțiile bancare. Estimativ, prejudiciul se ridică la 49 milioane de lei. Cele trei femei au fost reținute pentru 24 de ore, dar apoi au fost lăsate în libertate, fără ca pe numele lor să fie impusă vreo măsură preventivă. Surse apropiate acestei anchete au precizat faptul că pro­curorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița s-au opus soli­citării venită din partea ofițerilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița de a se înainta instanței de judecată mandate de arestare preventivă pe numele suspectelor. În prezent, Uniunea Județeană CAR Ialomița îi convoacă pe membrii CAR Învățământ Slobozia la o conferință extraordinară, ce are ca obiectiv revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director vizați de ancheta penală și alegerea unei alte conduceri.

21 de ani de probleme financiare Istoria CAR Învățământ din Slobozia începe în anul 1970, la Slobozia, când entitatea a fost înființată. În anii săi de început, CAR Învățământ Slobozia oferea sprijin doar cadrelor didactice. După anul 1990, s-a oferit posibilitatea și altor categorii profesionale să obțină statutul de membru. Până în anul 1997, entitatea financiară nebancară funcționa cu spriji­nul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), însă după această dată a căpătat personalitate juridică, devenind membră a Uniunii Județene CAR Ialomița și, respectiv, a Uniunii Naționale CAR. Aceste Uniuni au rolul de supervizor financiar și ana­lizează situațiile contabile ale Caselor de Ajutor Reciproc afiliate. În cazul în care, în urma verificărilor, se constată nere­guli în documente, se fac demersuri în ve­derea reglementării tuturor situațiilor necorespunzătoare. Revenind în prezent, reprezentanții Uniunii Județene CAR Ialomița explică faptul că problemele fi­nanciare ale CAR Învățământ Slobozia au început încă din anii 2000. Jocul pira­midal pus la cale de cele trei angajate re­ținute de procurori (Margareta Dicieanu-director economic, Mădălina Nicoleta Akdeniz-contabilă, Marinela Tinca-ca­sier) a funcționat neîntrerupt vreme de 21 de ani, deși situațiile financiare ale entității arătau faptul că nu deține suficiente fonduri pentru a acorda dobânzile promise membrilor care au depus bani. Mânați de dorința de a se îmbogăți rapid, acest joc piramidal a atras vreme de 21 de ani oameni influenți din viața publică a județului Ialomița care, în prezent, dețin chiar funcții publice în anumite instituții administrative. Schema piramidală a fost identificată abia în anul 2020, o dată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19. Panicați, membrii au presat conducerea CAR Învățământ Slobozia cu sute de cereri privind retragerea ba­nilor depuși. Acesta a fost momentul în care s-au identificat pentru prima dată, în mod concret, problemele financiare ale entității. Situațiile contabile au fost transmise către Uniunea Națională CAR care, în urma verificărilor, a stabilit că indicatorii economici prezentați nu se susțin. Pe cale de consecință, Uniunea Națională a făcut demersuri în vederea dezafilierii CAR Învățământ Slobozia. Văzând că banii nu le sunt returnați, membrii revoltați au făcut plângeri penale la Poliția Municipiului Slobozia, care a deschis un dosar penal în vara anului 2020. Oamenii legii au solicitat sprijinul Uniunii Județene CAR Ialomița ai cărei experți au verificat toate documentele contabile din perioada 2000-2021, ajungând să descopere schema piramidală, de tip «Caritas», care a fost creată.

Suspectele, lăsate în libertate Plimbat între Poliția Municipiului Slobozia și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița, dosarul «CAR Învățământ Slobozia» a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. În urmă cu o săptămână, procurorii au desfășurat 6 percheziții domiciliare, la Slobozia și București, în urma cărora patru suspecți au fost conduși la audieri. La finalul audierilor, Margareta Dicieanu, Mădălina Nicoleta Akdeniz și Marinela Tinca au fost reținute pentru 24 de ore. Acestea sunt acuzate de faptul că au pus la cale jocul priamidal, creând în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți. Procurorii le învinuiesc de comiterea infracțiunilor de «delapidare», «înșelăciune», «abuz în serviciu», «fals în înscrisuri oficiale». În momentul de față, cele trei femei se află în libertate, fără ca procurorul de caz să impună vreo măsură preventivă pe numele acestora. «Perchezițiile reprezintă doar o etapă procesuală. Acțiunea penală nu a fost pusă în mișcare!» a explicat Adriana Ligia Drăgan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, unitatea de Parchet care coordonează ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Surse din cadrul IPJ Ialomița susțin însă faptul că ofițerii de caz au făcut demersuri pentru impunerea unei măsuri preventive, mai exact cea privind arestarea preventivă a suspectelor pentru o perioadă de 30 de zile. Se pare însă că procurorii din cadrul Parchetului Județean Ialomița au tratat simplist această solicitare și au precizat că, la acest moment, ea nu se impune. Prejudiciul estimat în cauză se ridică la 49 milioane de lei, conform actelor care alcătuiesc dosarul penal.

Membrii, convocați în conferință extraordinară
În așteptarea unei decizii a Parchetului Județean Ialomița, Uniunea Județeană CAR Ialomița convoacă membrii CAR Învățământ Slobozia într-o conferință extraordinară. În pre­zent, entitatea are 3955 de membri, cărora Uniunea Județeană CAR Ialomița le solicită participarea la această întâlnire oficială prin care își propune revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director și alegerea noului Consiliu Director pentru următorii 4 ani, revocarea Cenzorului și alegerea unei Comisii de Cenzori, tot pentru o perioadă de 4 ani, precum și încetarea tuturor contractelor individuale de muncă și a tuturor contractelor de colaborare existente, pe care CAR Învățământ Slobozia le-a încheiat. «Este un demers pe care legea ne obligă să-l realizăm... Considerăm că membrii ar trebui să cunoască aceste aspecte și este important ca dânșii să participe la această conferință!» susține Gabriel Răceanu, președintele Uniunii Județene CAR Ialomița. Conferința se va desfășura pe data de 5 noiembrie 2022, la orele 11,00, la Sala Sporturilor «Andreea Nica» din incinta Stadionului «1 Mai» din Slobozia.

26 Octombrie 2022, 10:20 (14307 vizualizări - 34 comentarii)

Citiți și:
CAR Învățământ Slobozia, un nou Consiliu Director
Parchetul Județean Ialomița anchetează dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
Suspiciuni de «înșelăciune» în cazul CAR Învățământ Slobozia

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(7 Februarie 2023, 08:18)
Eu cred ca cei mai vinovati sunt oamenii,care au depus Au fost dornici de imbogatire Asta se cheama CALICIE le felicit pe aceste individe,ca au dus de nas niste calici..etc mai ales profesorii care incaseaza niste bani degeaba Si profesorii sunt analfabeti functional Se vede clar Dar mai ales calicii!!!
WALY:
(31 Octombrie 2022, 17:54)
Am mai scris, vinovatii principali sunt in justitie si politie. Chiar nu va este clar.
fantomas:
(31 Octombrie 2022, 10:16)
Greu de crezut ca 3 ciumpalace au fost lasale sa fure libere de capul lor atata amar de timp! Mai mult ca sigur ca pe undeva prin "sfere inalte" se stia de inselatorie, iar adevaratii capi care stau in umbra au luat grosul, dar au avut grija sa lase si ceva oscioare pe jos pentru ciumpalace, astfel incat sa se vada ca "ele" au luat banii si au facut anumite investitii vizibile, mai o casa, mai o masina, etc., dar, pana la 10 milioane de euro!!! unde dracu s-au dus atatia bani? in buzunarele a 3 muieri? Cam pute urat treaba asta!
Niciodata adevaratii capi, care beneficiaza de cea mai mare parte a prazii nu vor fi gasiti si trasi la raspundere; intotdeauna vor baga la inaintare niste pioni! A nu se intelege ca tin partea pionilor; au fost in cardasie, sa plateasca pentru fapte lor! Au nenorocit atatia oameni, chiar si rude de ale lor!
@Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 21:23)
Adunarea Generala a membrilor CAR Invatamant Slobozia se va intruni in data de 12.11.2022. Initial a fost convocata pentru 05.11.2022, dar, din cauza desfasurarii unui eveniment sportiv care nu poate fi amanat, facand parte dintr-un calendar national, a fost necesara schimbarea datei.
Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 18:57)
Rectific: data conferintei extraordinare e 5 noiembrie.
Scuze!
Alt pāgubit:
(28 Octombrie 2022, 22:50)
Dacā statutul actual prevede cine știe ce tâmpenie în legătură cu desfacerea contractului de muncā a dir. ec, nu înseamnā cā nu poate fi schimbat, mai ales în condițiile actuale. Trebuie de urgențā schimbatā prin vot conducerea care sā aibā acces la posesorii de împrumuturi. Acolo este explicația acestui jaf. Nu așteptați rezolvarea īn justiție pentru cā nu o veți primi.
@@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 19:23)
Din articol, inteleg ca pe 4 noiembrie se va decide si incetarea tuturor contractelor de munca existente, deci si al directorului economic. Nimeni nu e de neinlocuit. E foarte important ca actiunea de pe 4 noiembrie sa fie statutara. Personal, nemaifiind membru, nu am drept de participare, dar am speranta ca noua conducere isi va face treaba.
L:
(28 Octombrie 2022, 18:24)
Sa intelegem ca aceasta mare frauda este una permisa de reprezentantii organelor statului...altfel cum ar fi posibil sa delapidezi 10 milioane de euro si sa stai bine mersi nederanjat...si cu banii in buzunare...Cu siguranta madamele au instrainat orice aveau in cei doi ani in care plangerile creditorilor au fost analizate...
@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 01:27)
Imi este foarte greu sa cred ca cineva, chiar cu girul Adunarii generale a membrilor CAR, va avea acces la documentele existente, in conditiile actuale. Cine le va permite intrarea in sediu, cine le va preda, de bunavoie, toate actele contabile, fisele membrilor si ce se mai afla pe acolo? Nu cred ca este atat de simplu...Poate fi schimbat presedintele, vicepresedintele, secretarul, consiliul director, dar, directorul economic, nu prea...Cel putin...asa se intelege din Statut...
Simplu creditor:
(27 Octombrie 2022, 19:39)
Asteptam conferinta extraordinara din 4 noiembrie. Noul consiliu director isi va intra in functie, va avea nevoie de ceva timp pentru a analiza situatia, ne va informa cu privire la situatia de fapt si, cu asistenta juridica, vom gasi o cale sa ne recuperam banii. Problema e timpul, mai ales pentru cei in varsta...
Un alt păgubit :
(27 Octombrie 2022, 16:25)
Domnule Croitoru ,va respect punctul de vedere și atat!Însă,nu vi l susțin fiindcă sunt unul dintre pagubiti .Este vorba de un grup infracțional mult mai extins decât cel reprezentat de cele 3 persoane.Au avut gramada mare din care s au înfruptat și I au servit și pe cei care le au acoperit. Este supărător sa te gândești xa alții se bucura și susțin miselia .Nu spun decât atat.Sa se facă lumina,sa plătească cei vinovați,iar creditorii CAR ului sa și ridice sumele depuse.Sunt convins ca multe persoane nu au ridicat nici dobânda aceea promisa cu titlu de îmbogățire și nici banii ,ca și mine.
pagubit:
(27 Octombrie 2022, 12:10)
ileana  din  mormant    ea  m   facut  coliva   voua  hoatelor  cine  va  face  coliva    sa  nu le  lasati  sa  scape   poate  fuge  din  tara    e in stare  de orce       are bani  si  plateste     sa  scape        nu le lasati       ne a    mintiit  pe     fata    mincinoaselor     nu  va  ati   gandit  o  clipa  la   accesti  ama ratii  cum  a strans   un  ban   sa  il  aiva   si  ei      la  un  necaz    vati  gandit   cumm  sa  pacliti   cat  mai  multii    hotelor   nenorocitelor         mincinoaselor    jilava  sa scrie  pe  voii       nimernicilor   
PAGUBIT:
(27 Octombrie 2022, 12:04)
Cum de le mai puteti numi ;doamne; pe aceste hoate,infractoare ?Uniunea Judetena,Uniunea Nationala     a CAR ROMANIA au dormit in papuci? Nu s-a sesizat nimeni timp de 21 de ani ca doar primeau lunar o cota parte din banii nostri pentru indrumare si control.Nimeni nu le-a controlat niciodata.Cautati procesele verbale   ale comisiei de cenzori sa vedeti ce cuvinte frumoase s-au scris in ele,ca doar nu degeaba,primeau si ei indemnizatie la fel cu presedinti,directori economici,juristi,etc.tot din banii nostri.Nu intamplator si-au cumparat sediu langa politie,stiau ele,hoatele,ca odata va trebui sa dea socoteala pentru aceasta inselatorie.Procesul se va taragana ani multi de acum inainte,folosindu-se de toate chichitele avocatesti,iar pagubitii se vor duce rand pe rand la cele vesnice.
bwrfer:
(27 Octombrie 2022, 11:53)
doamne ,3 doamne,tepes doamne,doamne ajuta,cate doamne,si ce doamne neau facut rau doamne si la cate doamne....
Stan pățitul:
(27 Octombrie 2022, 11:36)
Nu discută nimeni și de dorința de înavuțire a deponenților! Ne repezim ca oile la dobânzi mari când dobânda pieței nu trecea de 1-2%!! Mulți și-au scos banii de la bănci și i-au depus aici,uitând de Caritas, F.N.I. etc.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 20 Mar 2023
207 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416

Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(626 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(457 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(444 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(622 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(441 vizualizări - 0 comentarii)


5

Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(515 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(609 vizualizări - 1 comentariu)


7
ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(577 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(587 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Martie 2023, 19:15


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(664 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(816 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(649 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(825 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1069 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1192 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(1489 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(1158 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(1848 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(1550 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(1708 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 15,828 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:00
(1673 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,30%, rata șomajului la finele lunii ianuarie 2023

La sfârșitul lunii ianuarie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4136 șomeri (din care 2054 femei), rata șomajului fiind de 5,30%, cu 0,83% peste ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 12:40
(1461 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Valea Măcrișului

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă a unui ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 11:05
(1386 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat omorât de tren

În dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie a.c., un bărbat a fost lovit de trenul personal care face legătura între stațiile Slobozia Veche și Ciulnița, în zona Bazinului Olimpic din Slobozia. În urma accidentului ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2023, 09:00
(2549 vizualizări - 0 comentarii)


«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

În cadrul programului «Școala Altfel», în perioada 27 februarie-3 martie a.c., jandarmii ialomițeni au fost alături de elevi de la instituții de învățământ din Slobozia, Fetești și Urziceni. Copiilor le ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 11:15
(1594 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 7 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabiliilor înregistrați în scop de TVA, care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 10:30
(1793 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Procedura de vizare a carnetelor de rentă viageră

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2022, rentierii vor solicita viza anuală în perioada ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 15:40
(2181 vizualizări - 1 comentariu)


APM Ialomița: Amenzi acordate pentru arderea miriștilor

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița reamintește cetățenilor din județul Ialomița faptul că, potrivit reglementărilor legale, arderea miriștilor constituie contravenție. Astfel, persoanele fizice ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 14:30
(1697 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: S-a majorat valoarea indemnizațiilor de șomaj și de stimulare a ocupării forței de muncă

Începând cu 1 martie 2023, baza de calcul a indemnizației de șomaj și a altor măsuri de stimulare a ocupării forței de muncă oferite de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița s-a majorat ...[citește_toată_știrea]

2 Martie 2023, 10:30
(1906 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Ultimele comentarii
in urma în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia cetatean în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia Orbservatorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia Mary în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia RADU SILOZ în AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023 Obositorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia @@sf.Petru în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Mihai C în Școli reabilitate cu milioane de lei, incluse pe lista clădirilor cu risc seismic Orbservatorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia @sf Petru în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Mary în Bâlciul tradițional din Țăndărei se mută într-o altă locație Contri în AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023 Kalin în Bâlciul tradițional din Țăndărei se mută într-o altă locație @Mary în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Gri în «Fermierii români sunt dezavantajați de concurența cerealelor provenite din Ucraina!» Grigore Viorel în Mirajul independenței energetice cu panouri fotovoltaice Unul. în Slobozia: Imobile rechiziționate de la proxeneți pe care Statul refuză să le valorifice prosumator în Mirajul independenței energetice cu panouri fotovoltaice Asa nu în AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023 @Brancoveanu în «Fermierii români sunt dezavantajați de concurența cerealelor provenite din Ucraina!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...