Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

După un prejudiciu de 49 milioane de lei

Suspectele din dosarul «CAR Învățământ Slobozia» sunt libere

Cel mai vechi CAR din județul Ialomița, CAR Învățământ Slobozia, este implicat într-un imens scandal pu­blic după ce trei angajate ale instituției au creat o schemă de înșelă­ciune piramidală, de tip «Caritas». Este vorba despre directorul econo­mic Margareta Dicieanu, contabila Mădălina Nicoleta Akdeniz și casiera Marinela Tinca. Acestea ar fi creat în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți lăsându-i pe deponenți să creadă că vor beneficia, pentru sumele depuse, de dobânzi mult mai mari decât cele oferite de instituțiile bancare. Estimativ, prejudiciul se ridică la 49 milioane de lei. Cele trei femei au fost reținute pentru 24 de ore, dar apoi au fost lăsate în libertate, fără ca pe numele lor să fie impusă vreo măsură preventivă. Surse apropiate acestei anchete au precizat faptul că pro­curorii de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița s-au opus soli­citării venită din partea ofițerilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița de a se înainta instanței de judecată mandate de arestare preventivă pe numele suspectelor. În prezent, Uniunea Județeană CAR Ialomița îi convoacă pe membrii CAR Învățământ Slobozia la o conferință extraordinară, ce are ca obiectiv revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director vizați de ancheta penală și alegerea unei alte conduceri.

21 de ani de probleme financiare Istoria CAR Învățământ din Slobozia începe în anul 1970, la Slobozia, când entitatea a fost înființată. În anii săi de început, CAR Învățământ Slobozia oferea sprijin doar cadrelor didactice. După anul 1990, s-a oferit posibilitatea și altor categorii profesionale să obțină statutul de membru. Până în anul 1997, entitatea financiară nebancară funcționa cu spriji­nul Uniunii Generale a Sindicatelor din România (UGSR), însă după această dată a căpătat personalitate juridică, devenind membră a Uniunii Județene CAR Ialomița și, respectiv, a Uniunii Naționale CAR. Aceste Uniuni au rolul de supervizor financiar și ana­lizează situațiile contabile ale Caselor de Ajutor Reciproc afiliate. În cazul în care, în urma verificărilor, se constată nere­guli în documente, se fac demersuri în ve­derea reglementării tuturor situațiilor necorespunzătoare. Revenind în prezent, reprezentanții Uniunii Județene CAR Ialomița explică faptul că problemele fi­nanciare ale CAR Învățământ Slobozia au început încă din anii 2000. Jocul pira­midal pus la cale de cele trei angajate re­ținute de procurori (Margareta Dicieanu-director economic, Mădălina Nicoleta Akdeniz-contabilă, Marinela Tinca-ca­sier) a funcționat neîntrerupt vreme de 21 de ani, deși situațiile financiare ale entității arătau faptul că nu deține suficiente fonduri pentru a acorda dobânzile promise membrilor care au depus bani. Mânați de dorința de a se îmbogăți rapid, acest joc piramidal a atras vreme de 21 de ani oameni influenți din viața publică a județului Ialomița care, în prezent, dețin chiar funcții publice în anumite instituții administrative. Schema piramidală a fost identificată abia în anul 2020, o dată cu izbucnirea pandemiei de COVID-19. Panicați, membrii au presat conducerea CAR Învățământ Slobozia cu sute de cereri privind retragerea ba­nilor depuși. Acesta a fost momentul în care s-au identificat pentru prima dată, în mod concret, problemele financiare ale entității. Situațiile contabile au fost transmise către Uniunea Națională CAR care, în urma verificărilor, a stabilit că indicatorii economici prezentați nu se susțin. Pe cale de consecință, Uniunea Națională a făcut demersuri în vederea dezafilierii CAR Învățământ Slobozia. Văzând că banii nu le sunt returnați, membrii revoltați au făcut plângeri penale la Poliția Municipiului Slobozia, care a deschis un dosar penal în vara anului 2020. Oamenii legii au solicitat sprijinul Uniunii Județene CAR Ialomița ai cărei experți au verificat toate documentele contabile din perioada 2000-2021, ajungând să descopere schema piramidală, de tip «Caritas», care a fost creată.

Suspectele, lăsate în libertate Plimbat între Poliția Municipiului Slobozia și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Ialomița, dosarul «CAR Învățământ Slobozia» a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. În urmă cu o săptămână, procurorii au desfășurat 6 percheziții domiciliare, la Slobozia și București, în urma cărora patru suspecți au fost conduși la audieri. La finalul audierilor, Margareta Dicieanu, Mădălina Nicoleta Akdeniz și Marinela Tinca au fost reținute pentru 24 de ore. Acestea sunt acuzate de faptul că au pus la cale jocul priamidal, creând în contabilitate un circuit fictiv de încasări și plăți. Procurorii le învinuiesc de comiterea infracțiunilor de «delapidare», «înșelăciune», «abuz în serviciu», «fals în înscrisuri oficiale». În momentul de față, cele trei femei se află în libertate, fără ca procurorul de caz să impună vreo măsură preventivă pe numele acestora. «Perchezițiile reprezintă doar o etapă procesuală. Acțiunea penală nu a fost pusă în mișcare!» a explicat Adriana Ligia Drăgan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, unitatea de Parchet care coordonează ancheta deschisă în dosarul «CAR Învățământ Slobozia». Surse din cadrul IPJ Ialomița susțin însă faptul că ofițerii de caz au făcut demersuri pentru impunerea unei măsuri preventive, mai exact cea privind arestarea preventivă a suspectelor pentru o perioadă de 30 de zile. Se pare însă că procurorii din cadrul Parchetului Județean Ialomița au tratat simplist această solicitare și au precizat că, la acest moment, ea nu se impune. Prejudiciul estimat în cauză se ridică la 49 milioane de lei, conform actelor care alcătuiesc dosarul penal.

Membrii, convocați în conferință extraordinară
În așteptarea unei decizii a Parchetului Județean Ialomița, Uniunea Județeană CAR Ialomița convoacă membrii CAR Învățământ Slobozia într-o conferință extraordinară. În pre­zent, entitatea are 3955 de membri, cărora Uniunea Județeană CAR Ialomița le solicită participarea la această întâlnire oficială prin care își propune revocarea din funcție a membrilor Consiliului Director și alegerea noului Consiliu Director pentru următorii 4 ani, revocarea Cenzorului și alegerea unei Comisii de Cenzori, tot pentru o perioadă de 4 ani, precum și încetarea tuturor contractelor individuale de muncă și a tuturor contractelor de colaborare existente, pe care CAR Învățământ Slobozia le-a încheiat. «Este un demers pe care legea ne obligă să-l realizăm... Considerăm că membrii ar trebui să cunoască aceste aspecte și este important ca dânșii să participe la această conferință!» susține Gabriel Răceanu, președintele Uniunii Județene CAR Ialomița. Conferința se va desfășura pe data de 5 noiembrie 2022, la orele 11,00, la Sala Sporturilor «Andreea Nica» din incinta Stadionului «1 Mai» din Slobozia.

26 Octombrie 2022, 10:20 (16451 vizualizări - 34 comentarii)

Citiți și:
Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene
Procurorii trag de timp în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
CAR Învățământ Slobozia, un nou Consiliu Director

Comentariile cititorilor:


Cetatean:
(7 Februarie 2023, 08:18)
Eu cred ca cei mai vinovati sunt oamenii,care au depus Au fost dornici de imbogatire Asta se cheama CALICIE le felicit pe aceste individe,ca au dus de nas niste calici..etc mai ales profesorii care incaseaza niste bani degeaba Si profesorii sunt analfabeti functional Se vede clar Dar mai ales calicii!!!
WALY:
(31 Octombrie 2022, 17:54)
Am mai scris, vinovatii principali sunt in justitie si politie. Chiar nu va este clar.
fantomas:
(31 Octombrie 2022, 10:16)
Greu de crezut ca 3 ciumpalace au fost lasale sa fure libere de capul lor atata amar de timp! Mai mult ca sigur ca pe undeva prin "sfere inalte" se stia de inselatorie, iar adevaratii capi care stau in umbra au luat grosul, dar au avut grija sa lase si ceva oscioare pe jos pentru ciumpalace, astfel incat sa se vada ca "ele" au luat banii si au facut anumite investitii vizibile, mai o casa, mai o masina, etc., dar, pana la 10 milioane de euro!!! unde dracu s-au dus atatia bani? in buzunarele a 3 muieri? Cam pute urat treaba asta!
Niciodata adevaratii capi, care beneficiaza de cea mai mare parte a prazii nu vor fi gasiti si trasi la raspundere; intotdeauna vor baga la inaintare niste pioni! A nu se intelege ca tin partea pionilor; au fost in cardasie, sa plateasca pentru fapte lor! Au nenorocit atatia oameni, chiar si rude de ale lor!
@Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 21:23)
Adunarea Generala a membrilor CAR Invatamant Slobozia se va intruni in data de 12.11.2022. Initial a fost convocata pentru 05.11.2022, dar, din cauza desfasurarii unui eveniment sportiv care nu poate fi amanat, facand parte dintr-un calendar national, a fost necesara schimbarea datei.
Simplu creditor:
(29 Octombrie 2022, 18:57)
Rectific: data conferintei extraordinare e 5 noiembrie.
Scuze!
Alt pāgubit:
(28 Octombrie 2022, 22:50)
Dacā statutul actual prevede cine știe ce tâmpenie în legătură cu desfacerea contractului de muncā a dir. ec, nu înseamnā cā nu poate fi schimbat, mai ales în condițiile actuale. Trebuie de urgențā schimbatā prin vot conducerea care sā aibā acces la posesorii de împrumuturi. Acolo este explicația acestui jaf. Nu așteptați rezolvarea īn justiție pentru cā nu o veți primi.
@@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 19:23)
Din articol, inteleg ca pe 4 noiembrie se va decide si incetarea tuturor contractelor de munca existente, deci si al directorului economic. Nimeni nu e de neinlocuit. E foarte important ca actiunea de pe 4 noiembrie sa fie statutara. Personal, nemaifiind membru, nu am drept de participare, dar am speranta ca noua conducere isi va face treaba.
L:
(28 Octombrie 2022, 18:24)
Sa intelegem ca aceasta mare frauda este una permisa de reprezentantii organelor statului...altfel cum ar fi posibil sa delapidezi 10 milioane de euro si sa stai bine mersi nederanjat...si cu banii in buzunare...Cu siguranta madamele au instrainat orice aveau in cei doi ani in care plangerile creditorilor au fost analizate...
@Simplu creditor:
(28 Octombrie 2022, 01:27)
Imi este foarte greu sa cred ca cineva, chiar cu girul Adunarii generale a membrilor CAR, va avea acces la documentele existente, in conditiile actuale. Cine le va permite intrarea in sediu, cine le va preda, de bunavoie, toate actele contabile, fisele membrilor si ce se mai afla pe acolo? Nu cred ca este atat de simplu...Poate fi schimbat presedintele, vicepresedintele, secretarul, consiliul director, dar, directorul economic, nu prea...Cel putin...asa se intelege din Statut...
Simplu creditor:
(27 Octombrie 2022, 19:39)
Asteptam conferinta extraordinara din 4 noiembrie. Noul consiliu director isi va intra in functie, va avea nevoie de ceva timp pentru a analiza situatia, ne va informa cu privire la situatia de fapt si, cu asistenta juridica, vom gasi o cale sa ne recuperam banii. Problema e timpul, mai ales pentru cei in varsta...
Un alt păgubit :
(27 Octombrie 2022, 16:25)
Domnule Croitoru ,va respect punctul de vedere și atat!Însă,nu vi l susțin fiindcă sunt unul dintre pagubiti .Este vorba de un grup infracțional mult mai extins decât cel reprezentat de cele 3 persoane.Au avut gramada mare din care s au înfruptat și I au servit și pe cei care le au acoperit. Este supărător sa te gândești xa alții se bucura și susțin miselia .Nu spun decât atat.Sa se facă lumina,sa plătească cei vinovați,iar creditorii CAR ului sa și ridice sumele depuse.Sunt convins ca multe persoane nu au ridicat nici dobânda aceea promisa cu titlu de îmbogățire și nici banii ,ca și mine.
pagubit:
(27 Octombrie 2022, 12:10)
ileana  din  mormant    ea  m   facut  coliva   voua  hoatelor  cine  va  face  coliva    sa  nu le  lasati  sa  scape   poate  fuge  din  tara    e in stare  de orce       are bani  si  plateste     sa  scape        nu le lasati       ne a    mintiit  pe     fata    mincinoaselor     nu  va  ati   gandit  o  clipa  la   accesti  ama ratii  cum  a strans   un  ban   sa  il  aiva   si  ei      la  un  necaz    vati  gandit   cumm  sa  pacliti   cat  mai  multii    hotelor   nenorocitelor         mincinoaselor    jilava  sa scrie  pe  voii       nimernicilor   
PAGUBIT:
(27 Octombrie 2022, 12:04)
Cum de le mai puteti numi ;doamne; pe aceste hoate,infractoare ?Uniunea Judetena,Uniunea Nationala     a CAR ROMANIA au dormit in papuci? Nu s-a sesizat nimeni timp de 21 de ani ca doar primeau lunar o cota parte din banii nostri pentru indrumare si control.Nimeni nu le-a controlat niciodata.Cautati procesele verbale   ale comisiei de cenzori sa vedeti ce cuvinte frumoase s-au scris in ele,ca doar nu degeaba,primeau si ei indemnizatie la fel cu presedinti,directori economici,juristi,etc.tot din banii nostri.Nu intamplator si-au cumparat sediu langa politie,stiau ele,hoatele,ca odata va trebui sa dea socoteala pentru aceasta inselatorie.Procesul se va taragana ani multi de acum inainte,folosindu-se de toate chichitele avocatesti,iar pagubitii se vor duce rand pe rand la cele vesnice.
bwrfer:
(27 Octombrie 2022, 11:53)
doamne ,3 doamne,tepes doamne,doamne ajuta,cate doamne,si ce doamne neau facut rau doamne si la cate doamne....
Stan pățitul:
(27 Octombrie 2022, 11:36)
Nu discută nimeni și de dorința de înavuțire a deponenților! Ne repezim ca oile la dobânzi mari când dobânda pieței nu trecea de 1-2%!! Mulți și-au scos banii de la bănci și i-au depus aici,uitând de Caritas, F.N.I. etc.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 22 Sep 2023
136 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0

AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(176 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


2

Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(180 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(180 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


7

RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(412 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(552 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(493 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(516 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(450 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(426 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(809 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(718 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

În perioada 28 august-8 septembrie 2023, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au realizat un amplu control privind munca nedeclarată în domeniul hotelier. La nivelul județului, au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 09:10
(677 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Spațiului Privat Virtual

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că au fost aduse unele modificările pe portalul ANAF și în cadrul Spațiului Privat Virtual. Formularul web de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2023, 10:30
(765 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În august 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 6,32 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat, în luna august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,32 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 12:25
(1106 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 10:40
(931 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 13 septembrie-Ziua Pompierilor din România

Miercuri, 13 septembrie 2023, se împlinesc 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, susținută pe fondul Revoluției Pașoptiste, când o oaste turcă pătrunde pe teritoriul românesc cu intenția declarată ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 08:50
(972 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Începe a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La Casa Tudorii»

În perioada 13-15 octombrie a.c., la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci», din comuna Giurgeni, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 13:20
(951 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 172 milioane de lei pentru motorina aferentă trimestrului II al anului 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură efectuează plata ajutorului de stat la motorina utilizată în agricultură, în perioada 1 aprilie-31 iulie 2023. Valoarea ajutorului de stat acordat sub ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 12:50
(1114 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Buliga/Fetești!

Marți, 12 septembrie 2023, Stația de Pompare Buliga a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, motiv pentru care pompele de la nivelul acesteia nu au mai putut funcționa ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 10:55
(857 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

Protopopiatul Urziceni: Fonduri de peste 100 mii de lei, colectate pentru Campania«Educația-prioritate a Bisericii»

În perioada 15 august-10 septembrie 2023, în cadrul celor 68 de parohii arondate Protopopiatului Urziceni, 1182 de elevi cu posibilități materiale reduse au beneficiat de sprijin material în valoare totală ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:35
(1093 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Beneficiari de servicii sociale ținuți legați de pat, într-un centru privat

Luni, 11 septembrie a.c., politiștii Secției nr. 5 Jilavele au fost sesizați prin sistemul 112, de către o persoană, inspector în cadrul Consiliului de Monitorizare, Implementare a Convenției ONU privind ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 15:10
(1272 vizualizări - 2 comentarii)


Protest USR în prima zi de școală: Iohannis a promis «România Educată», dar a livrat «România Eșuată»!

Pentru mai bine de 2,9 milioane de copii a început astăzi un nou an școlar sub semnul eșecului și al haosului. Părinții, copiii și profesorii sunt tot mai nemulțumiți, în timp ce Guvernul PSD-PNL, girat ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 14:30
(919 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 107,94 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna august 2023

În luna august a anului 2023, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 107,94 milioane de lei, cu 2 ...[citește_toată_știrea]

11 Septembrie 2023, 13:20
(1157 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
dorin în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei închiriere apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Cetateanul de rand în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei vai de noi în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei DIP electric în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Dorel în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Acidel în Pregătire continuă în ultrasonografie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Mary în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Pompei în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Dacicus în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Vivi în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal închiriere garsonieră Mamaia Nord în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 garsonieră de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 DIP, DIP, DIP în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Petrică în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» interesat în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Ionica în ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier Doina în Dosarul «CAR Învățământ Slobozia», «uitat»în sertarele Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...