Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Abateri disciplinare grave reținute în cazul procurorului acuzat că a sancționat mai mulți polițiști

Inspecția Judiciară a Consi­liului Superior al Magistraturii a finalizat cercetările în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu, din cadrul Parche­tului de pe lângă Judecătoria Slobozia, acuzat că a sancți­onat ilegal doi polițiști care l-au oprit în trafic. Reprezentanții Inspecției Judiciare au reținut 4 abateri disciplinare pe numele magistratului.

Un scandal de amploare
În vara anului trecut, în timp ce venea de la București către Slobozia, procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu a fost surprins de aparatul radar condu­când cu 90 km/h în localitate. Agenții pe care i-a sancționat se aflau la serviciu și i-au solicitat magistratului să tragă pe dreapta. După ce i-au cerut actele, oamenii legii au sesizat faptul că mașina avea Inspecția Tehnică Periodică (ITP) expirată și i-au ridicat numerele de înmatriculare, potrivit legii. Revoltat, pro­curorul i-a filmat și i-a amenin­țat că vor suporta consecințele, motivând că din cauza lor a întârziat la serviciu. Actele de constatare a contravențiilor au arătat faptul că magistratul a fost oprit în trafic la orele 11,00, oră la care acesta ar fi trebuit să fie deja la serviciu! Cazul a ieșit la iveală abia în toamna lui 2018, mai exact în luna noiembrie, când angenții care l-au sancționat pe procurorul Vasilescu au primit acasă plicu­rile în care se aflau amenzile judiciare emise de magistrat. O dată cu amenda în același plic se afla și Ordonanța semnată de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu, în baza căreia a fost aplicată sancțiunea polițiștilor. Potrivit documentului oficial, acesta și-a motivat amenda prin faptul că: «Nu există niciun motiv legal pentru împiedicarea magistratului de a-și îndeplini atribuțiile, chiar temporar, după cum nu există niciun motiv legal pentru lipsirea de libertate a acestuia în timpul serviciului dincolo de durata necesară aplicării sancțiunii contraven­ționale, în condițiile unei temperaturi specifice lunii iulie, urmărindu-se batjocorirea sau șicanarea unui magistrat aflat în timpul serviciului...».

Concluziile Inspecției Judiciare
La scurt timp după izbucnirea scandalului, reprezentanții Par­chetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au sesizat Inspecția Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii. După 2 luni de analiză, oficialii Inspecției Judi­ciare au ajuns la o concluzie în cazul procurorului Mihai Laurențiu Vasilescu. Astfel, ma­gistratul se face vinovat de co­miterea a 4 abateri discipli­nare, care se regăsesc în Legea 303/2004, privind statutul ma­gistraților. Este vorba despre «(i) manifestări care aduc atingere onoarei sau probității profesio­nale ori prestigiului justiției, să­vârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, (ii) folosirea funcției deținute pentru a obține un tratament favorabil din partea autorităților sau intervențiile pentru soluțio­narea unor cereri, pretinderea ori acceptarea rezolvării intereselor personale sau ale membrilor fa­miliei ori ale altor persoane, altfel decât în limita cadrului legal reglementat pentru toți cetățenii și (iii) exercitarea funcției cu rea credință, abateri disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a), n) și t) teza I din Legea nr. 303/2004», după cum se arată într-un comunicat de presă remis publicității de oficialii Inspecției Judiciare a CSM. În prezent, cazul procuro­rului Vasilescu a fost trimis spre deliberare Secției pentru Procurori a CSM, urmând ca acest for să dispună o măsură în cazul magistratului. Între timp, conducerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia a decis să anuleze ordonanțele prin care polițiștii au fost sancționați de procurorul Mihai Laurențiu Vasilescu.

23 Ianuarie 2019, 17:05 (7589 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia
Ialomița: Procurorul care a amendat doi polițiști a fost achitat în primă instanță
Inspecția Judiciară, sesizată în cazul procurorului din Slobozia care a sancționat abuziv polițiștii

Comentariile cititorilor:


Tudor S:
(6 Iulie 2020, 15:47)
  Stimabililor ,  sunteti prea multi care va bucurati sa faceti  cu usurinta rau altora ,fara frica de Dumnezeu, fara sa cunoasteti exact situatia , fara sa stiti care a fost de fapt batjococorit si provocat, fara sa cunoasteti catusi de putin  si punctul de vedere al partii in cauza
    In tara asta, din pacate , un magistrat e privit  ca un ,,gunoi,,( sa ma ierte magistratii)si tot timpul sunt sageti si inscenari impotriva lor, fiindca de-asta au muncit atatia ani , cu atatea eforturi...atatea examene  ...iar acum cu cata usurinta ii judecam si ii condamnam cu vorbe grele , doar ca sa aratam ca daca noi am fi fost in locul lor am fi fost altfel Nici vorba...... suntem rai , nu asa e dreptatea ....si multi doresc sa nu existe categoria asta .....
       Domnule ,,Nicolae,, care nici nu-ti dai numele complet ( probabil este chiar sotia lui Vasilescu , care scrie)  stii ca sotia asa zisa  cand a vazut ca nu mai are sotul bani, banuiesc ca a dat bir cu fugitii  a inceput si ea razbunarea, ca de, acum era momentul. Nici un om sanatos la cap  nu face plangere pen sotului , care e tatal copilului tau pt o cearta banala  De ce nu a gasit  acest defect inainte de a face un copil? Din nou o afirmatie.... de tot rasul Chiar si in viata privata a  cuiva va bagati?
           Ar trebui cei care scrieti sa va dati numele complet dc aveti simtul raspunderii a ceea ce afirmati 
Nicolae:
(18 Mai 2020, 00:06)
Ehe... domnul nu face abuz doar profesional.. asa ii e caracterul si face peste tot. Mai are un dosar la SIIJ in urma unei plangeri a sotiei, fiind amenintata de el. Mai nou dl procuror este actual avocat.
Auras :
(27 Ianuarie 2019, 11:00)
Clar nu era prima zi cand "procurorul" ajungea la birou la ora 11.30!Adica fix la ora mesei,deci ziua incepe cu o binemeritata pauza de masa si cafea!Se va schimba oare obiceiul marelui justitiar ce alearga infractorii mai rau ca Chuk Norris?De ce nu dau psd istii lege ca procurorii sa utilizeze autoturismele fara itp,asigurare,fiindca aceste nimicuri pot irosi timp pretios in alergarea infractorilor!?Si prin "ioropa" sunt procurori,dar parca asa nesimtire si tupeu intalnesti doar in tarisoara noastra si Kenia.Tembelism ordinar,promovat de politicienii romani.Ca se poate!
Fetesti:
(25 Ianuarie 2019, 13:04)
Țiganii cu averi colosale, jigodii, hoți, sunt protejați de procurori demult! Nu le mai ajung salariile justițiarilor! Sunt oameni ai justiției române lași! Abia au țâșnit câteva cazuri din sutele care or fi!
@Justitia:
(25 Ianuarie 2019, 10:42)
Ai dreptate: statul paralel al procurorilor ii protejeaza pe interlopii din psd care ne conduc, ne dau apa otravita si ne manaca banii din impozite pe investitii"europene" gen acvariul subteran, cartierul tinerilor, statui, excursii in Asia etc,etc.
Sandu :
(25 Ianuarie 2019, 05:48)
Mdaa. Bravo la cei doi politisti " incoruptibili". Sa nu mai mulga camioanele alea recomand
Justitia:
(24 Ianuarie 2019, 22:52)
Sa intelegem ca mai au dreptate si pesedistii cand tipa ca exista statul paralel al procurorilor si serviciilor?
MMR:
(24 Ianuarie 2019, 22:41)
Din vestul judetului adunate si in curand cercetate. Poate aveti curajul sa-l si s-o denuntati ca se merita. În cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este înființata și funcționează Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, care are competența exclusive de a efectua urmărirea penală pentru infracțiunile săvârșite de judecători și procurori, inclusiv judecătorii și procurorii militari și cei care au calitatea de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii. Cat timp îi lasati sa scape si sa nenoroceasca familii, vieti si destine. Sunt sute poate mii de dosare trântite de procurori si judecatori. In dosarele civile comanda politicului, prieteniilor este certa. Final cu intrebare pt procurori si judecatori, ce interese aveti in com. din vest cunoasteti bine smecheria ma improprietaritilor din sistem,ati beneficiat de ceva necuvenit din comuna vestica, interpusii,neamurile au beneficiat. Vasilescu asta care sa impiedicat de niste cârpari este la grupa de prescolari față de altii in curs de viitori, premianti.
Cristina:
(24 Ianuarie 2019, 15:19)
Gluma este gluma, dar mai sunt destui infractori ca sufocatul prin parchete, care sub masca de procuror, buric al pamantului se ascunde un nemernic. Parchetele ialomitene obligat curatate, altfel ialomitene vei suspina daca nu se fac plangeri la noua sectie de investigare a procurori si judecatori
@Haiduc:
(24 Ianuarie 2019, 15:10)
Nu ar fi normal, un procuror cu abateri, sa isi piarda pensia ? Cel putin in cazul coruptiei sau abuzului.
PLINA OCHI:
(24 Ianuarie 2019, 13:21)
E plina Romania si administratia din Romania de astfel de cocalari care au terminat scoli de care nimeni nu a auzit, iar acum se cred valori de patrimoniu. Pacat ca s-a ajuns la nivelul asta (adica sub nivelul marii). Vor mai trebui cel putin inca 40 de ani de normalitate (daca o sa fie normalitate) sa se revita la nivelul anului 1990, si abia dupa aceea sa se incerce si o perioada de evolutie ca de involutie ne-am saturat.  

platitoarea de taxe degeaba Gabriela
Lex :
(24 Ianuarie 2019, 10:10)
Bietul om! Ajungi procuror(nu sti cum) si te crezi buricul planetei.Rau e sa fi prost.Asta-i Romania!Sunt promovati sau angajati pilosii mai grozav decat pana in 1989.Cum naiba??Bine,asta poate primi linistit diploma pentru"prostanacul biroului 2018"!Intr un alt stat, civilizat,cu legi aplicate/aplicabile/cu norme de aplicare,acest procuror era demis imediat ori isi dadea demisia!In sclavia romaneasca,greu ne gasim dreptatea!Auzi:sa mai dam o sansa coruptilor!
curiosul:
(24 Ianuarie 2019, 01:27)
Magistratul ia pensia speciala,si se duce linistit acasa.
Katrina:
(23 Ianuarie 2019, 22:47)
Să se aplice legea pentru un procuror! S-o vedem și pe-asta. Știu eu cel puțin unul care și-a salvat proasta de nevastă, după ce dama modificase cu nonșalanță acte oficiale. Boboc alb a scos-o din cct.
MMC:
(23 Ianuarie 2019, 20:14)
Acest individ nu mai poate fi magistrat avand in vedere ineptiile pe care le-a putut gandi! Trebuie sa fie scos din Ministerul Public!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Oct 2021
142 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Urziceni: A murit într-un accident rutier

Urziceni: A murit într-un accident rutier

Grav accident rutier în dimineața zilei de duminică, 24 octombrie a.c., pe DN2, în zona municipiului Urziceni. În timp ce se deplasa în direcția Buzău - București, un conducător auto a pierdut controlul ...[citește_toată_știrea]

24 Octombrie 2021, 08:45
(14 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 159 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16174, fiind înregistrate 159 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2021, 14:10
(124 vizualizări - 0 comentarii)


2
Accident pe raza localității Ciochina

Accident pe raza localității Ciochina

Vineri, 22 octombrie a.c., în jurul orelor 13,30, trei echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 15:05
(264 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


3

Grupul de Comunicare Strategică: 153 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16015, fiind înregistrate 153 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 14:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

Șapte elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni și-au încheiat stagiul de practică desfășurat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița. Timp de aproape 3 luni ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(232 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii că luni, 1 noiembrie 2021, este termenul limită de depunere a Formularului 398 «Declarație specială de TVA (VAT Return)», pentru ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2

În urma activităților desfășurate pe raza întregului județ, au fost verificate 59 de societăți comerciale, peste 140 de locații de interes, 22 mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:15
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul tehnic

Angajatorii care se încadrează în categoria domeniilor supuse restricțiilor conform HG nr. 1090/2021 și a căror activitate a fost întreruptă total sau parțial, din cauza pandemiei de COVID-19, vor depune ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 12:00
(239 vizualizări - 0 comentarii)


8
Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 11:30
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Ciochina s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 09:00
(391 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


Primăria Slobozia: Campanie gratuită de testare COVID-19

Administrația locală din Slobozia dă startul unei campaniei de testare antigenică rapidă gratuită «Slobozia se testează». Astfel, în fața Instituției Prefectului va fi amplasat un punct de testare ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 16:20
(648 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Condiții de participare la concursurile organizate de Poliția Română

Pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 și a-i proteja pe participanții la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte unele măsuri. Astfel, vor avea acces ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:40
(277 vizualizări - 0 comentarii)


12
Manasia: Pește confiscat

Manasia: Pește confiscat

În ziua de miercuri, 20 septembrie a.c., polițiștii din Manasia au depistat în flagrant, pe raza localității Manasia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Urziceni, în timp ce transporta cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:25
(276 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(271 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(286 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(299 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(290 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(241 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(327 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15406, fiind înregistrate 273 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 13:55
(341 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 836,34 milioane de lei în primele 9 luni din 2021

Pentru perioada ianuarie-septembrie 2021, Administrația Județeană a Finanțelșor Publice a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 09:20
(261 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordarea șomajului tehnic

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia plata indemnizației sub formă ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 16:20
(442 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu pentru «violență în familie»

Duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:45
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A comandat un telefon și a primit un cablu!

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați de o tânără din Urziceni asupra faptului că a comandat pe un site de comerț on-line un telefon mobil, pentru care a achitat suma de 43 ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:35
(444 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
Traha în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» cetatean în Peste 175000 de români susțin proiectul PSD de plafonare a facturilor Marcel în Recolta produce surpriza etapei Eu în Spitalul Slobozia permite vizitarea pacienților bolnavi de COVID-19, cu forme severe, de către un membru al familiei Curiosul în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță Nu meritati hotilor în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Nora Filipoiu, superstar la «SUPERSTAR» vax în Raport public: COVID-19 face ravagii în Ialomița Apartament 4 cam în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Trahanache în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Curios în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Corcodel de la Dumitresti în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» mandru ca sunt rromanes în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! vai de noi în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal nationalistu în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene sora unui om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Corcodel de la Dumitresti în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Nicu Nasta în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...